UE Montgat 52 – Círcol 56

Partit fluix i inconstant del Júnior 1 del Círcol en el seu desplaçament a Montgat.

Els primers 10 minuts van ser de poc ritme i moltes badades defensives que donaven facilitats a la UE Montgat sumar fins a 9 punts de tir lliure (17-15).

L’inici del segon període amb un 7-0 pels locals fruit de la falta de concentració badalonina no feia pensar en res de bo.

Amb el pas dels minuts el Círcol anava agafant el control del joc, es reduïen les errades en atac acompanyades d’una certa millora en l’atenció defensiva, i amb un triple final a falta d’1 segon aconseguia arribar a la mitja part amb un lleuger avantatge (31-35).

La tornada a pista després d’uns primers 2 minuts de bones accions del Júnior 1 (33-40), va tornar-se un tant caòtica, ple de despropòsits a banda i banda.  Després de molts minuts sense que cap dels dos equips aconseguís controlar què estava passant a la pista una nova estirada visitant va donar-los la màxima diferència fins el moment (40-51) a minut 33. Quan semblava que el Círcol acabaria de trencar el partit, van tornar a aparèixer les errades en defensa i el descontrol del joc, el Montgat anava apropant-se poc a poc al marcador però no va arribar a temps, amb 52-55 a falta de 2,4 segons pel final, un tir lliure anotat i l’altre llançat a fallar s’acabava un partit on el Júnior 1 va viure dels mínims per a sumar la segona victòria de la temporada.