El teatre torna a omplir la sala de la mà de Clip Teatres i de Josep Maria Benet i Jornet. La proposta per aquest diumenge és “Revolta de bruixes“.

Josep Maria Benet i Jornet a Història d’un text diu : “En primer lloc, és la història de tot allò que succeeix a sis dones i a un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és l’única cosa gairebé que les uneix, i per això la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats…”

revolta3

  • Entrades a la venda a través del telèfon 607 377 982 i diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda.