Círcol 99 – CEE Sant Gervasi 66

Primera victòria en el primer partit com a locals de la temporada. Més enllà del resultat destacar el bon treball durant els 40 minuts de tot l’equip, especialment a nivell defensiu, on durant moltes fases del partit vem mostrar molt bona actitud envers aquest aspecte del joc. 

Als primers 10 minuts fem una sortida molt bona, deixant al rival amb tant sols 9 punts, fent bones defenses i controlant el rebot que ens permetien fer punts fàcils. Això també ens servi perquè tots els jugadors estiguessin amb confiança amb els mateixos i tinguéssim un bon encert en el tir exterior amb 6 triples a la primera part.

A la segona part, lluny de relaxar-nos, vam seguir fent un molt bon treball, i vam aprofitar per madurar aspectes del joc onencara estem molt verds, com el joc ofensiu estàtic, o el ritme de partit. Finalment, als darrers  3 minuts baixem una mica el llistó i els de Mollet ho aprofiten per ensenyar-nos que mai s’ha de baixar el nivell d’exigència. 

Tot i el bon treball realitzat durant els entrenaments i al partit, cal seguir en la mateixa direcció, exigir-nos al màxim i intentar ser millors jugadors cada dia independentment del resultat.