Tots els equips del Círcol van trobar-se sobre el parquet del Pavelló de La Plana. Tots. Una festa que va reunir jugadores, jugadors, tècnics i famílies per donar el tret de sortida a la temporada 2015-2016. 

presentotsglobus

Com a Círcol intentem cada dia ser partíceps de la construcció d’una ciutat, d’un país i d’una societat més justa, més còmode i més oberta” va dir el president de l’entitat, Toni Forteza. També va afegir en el seu parlament que “el Círcol és una entitat viva, en constant moviment, tant en l’esport, com en el lleure i en la cultura. Això fa que sempre calgui donar passos endavant. Sense parar. Com més Círcol amb majúscules siguem amb més força i perseverància es podran donar els passos decisius que ben aviat caldrà fer“. 

presenfiles

L’acte va tenir el seu moment emotiu amb el reconeixament que es va fer a en Francesc Castellet. Ell va ser l’entrenador del senior de l’entitat en les últimes 6 temporades, aconseguint l’ascens a la Copa Catalunya. Però també va ser jugador del club, i entrenador de diferents equips de formació. La temporada passada va deixar les banquetes del Círcol.

presencastellet

L’acte va tancar-se amb una foto de família, amb tots els equips, acompanyats de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, de les regidores Fàtima Taleb i Maria Gallardo i del regidor, Francesc Ribot. 

presenfinal

Una tarda de construcció de Círcol sobre la base del bàsquet.