Círcol 97 -C.B. Sant Josep 56

Un primer quart força igualat malgrat la bona sortida del Círcol feia presagiar que tindríem un derbi competit, però un segon quart brillant defensivament i ofensiva per part dels nostres obria una escletxa al marcador insuperable pels parroquials. I és el que el parcial va ser de 28 a 0, el Sant Josep anotaria la seva primera cistella al minut nou del segon període.

D’aquesta manera s’arribava al descans amb un resultat de 52 a 23. La segona part el Círcol va ser capaç de mantenir la intensitat gairebé fins el final del partit i va ser així que va guanyar també aquests dos períodes.

Resultat final de 97 a 56 i un partit on tots els jugadors de l’equip van sumar i van estar intensos en tot moment malgrat que queda molta feina per fer i moltíssim per millorar.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà a la complicada pista de l’AECAM, un rival que també ha guanyat els dos partits que ha disputat i amb marcadors molt amplis.