Círcol 38 – QBasket Sant Cugat 31

Després d’aconseguir la segona victòria la setmana passada a la pista del Montgat, el dissabte el Júnior 1 del Círcol rebia al poliesportiu de Casagemes el QBasket de Sant Cugat.L’inici va ser amb molta predisposició física per part local i producte d’aquest esforç arribaven cistelles fàcils (15-4).

Al segon període l’encert va minvar i amb ell va marxar l’energia en les accions defensives, els jugadors del Sant Cugat malgrat la falta d’encert i les pilotes perdudes es mantenien en el partit aconseguint guanyar els segons 10 minuts (21-14).

La segona part començava sense que cap equip trobés l’encert, al minut 6 el parcial era de 5-1 per part badalonina (26-15), l’encert seguia sense arribar per cap de les dues bandes. El quart acabava amb dos triples i dues cistelles fàcils per part visitant que ajustaven el marcador (28-25). 

Els darrers 10 minuts res va canviar, cap dels dos equips va millorar el seu encert,  i s’arribava a falta de 2 minuts per al final amb 33-31, un parcial final de 5-0 amb tres bons atacs i bones defenses del Círcol que posaven el marcador final en 38-31