• CB Mollet 73 – Círcol 67

  • Gran partit del Cadet A a la pista d’un dels millors equips de la categoria. Tot i l’enorme superioritat física dels locals, el Círcol va ser capaç de plantar cara i entrar a l’últim minut amb clares opcions de victòria.

  • El Círcol va sortir molt concentrat i va obtenir un gran parcial d’inici (1 – 9). Els jugadors del Mollet van reaccionar rapidament, aconseguint un 10 – 0 i situant-se per davant del marcador. Tot i això, el Círcol va seguir treballant molt bé en defensa per acabar el quart amb un avantatge de 4 punts (12 – 16).

  • El segon quart va ser molt igualat, amb petits parcials pels dos equips i sense que cap dels dos equips perdessin la cara al partit. La bona circulació de pilota va permetre obtenir tirs alliberats, acompanyats d’un molt bon percentatge d’encert en tir exterior. En aquests 10 minuts els atacs es van imposar a les defenses, no per demèrit dels defensors sinó per mèrit dels dos equips a nivell ofensiu. El partit arribava al descans amb un marcador de 34 – 38.

  • Uns primers minuts de desencert per part dels dos equips a l’inici de la segona part feien pensar que el ritme anotador podria baixar, però a mig tercer quart els dos equips han trobat situacions de contraatac que han permès tornar a agafar confiança ofensiva. El Mollet ha estat lleugerament millor en aquest quart, entrant als últims 10 minuts 57 – 56.

  • L’últim quart ha estat frenètic, amb constants canvis al marcador. Quan semblava que els de Mollet trencaven el partit, un parcial del Círcol els situava un punt amunt a falta de 3 minuts. Molta igualtat fins a minut i mig pel final, quan el Círcol desaprofita una situació clara de contraatac per posar-se per davant i el Mollet anota en les dos següents accions.

  • Molt bon partit de l’equip, amb molt d’esforç i concentració durant els 40 minuts.

  • Aquest dissabte partit complicadíssim contra el Lliçà d’Amunt, un equip que va fer fases de Preferent (igual que el Mollet) i que porta dos victòries en dos partits amb un bàsquet average de +146 punts.