Penúltim cap de setmana d’octubre, de canvi d’hora, amb la majoria de partits jugats en dissabte i amb la majoria dels quals a domicili. Tenien jornada de descans l’Infantil Femení, el Sots21 Preferent i les Sènior.

Aquests són els resultats de la jornada.

Resultats (24-25 octubre)Obrien foc a la jornada, simultàniament, el Cadet A i el Preinfantil a primera hora del matí del dissabte.

A La Plana, el Cadet A queia davant el Lliçà en un mal partit local on els vallesans van aprofitar tots els errors badalonins. Els d’Andreu Lladó i Gerard Castro no van estar concentrats i van perdre moltes boles que van aprofitar els lliçanencs per obrir forat. Tot seguit, les Júnior van derrotar al Caldes en un partit molt irregular i amb molts altibaixos del conjunt d’Artur Grau, Coral Mena i Ferran Viladomat.

El Cadet A obria foc a la jornada a La Plana i el Preinfantil ho feia a Països Catalans, a domicili. A la pista del Sant Andreu de Natzaret, el Círcol no va poder fer res davant d’un rival superior.

A Casagemes, la matinal amb els dos equips federats més petits de la casa es va saldar amb, de nou, bones notícies i dues victòries. Primer, amb el triomf del Mini davant el Martinenc. Els locals van corregir en els darrers tres períodes, uns cinc primers més fluixos. I després, amb un clar triomf, amb molt bon joc i amb marge de millora del Premini davant el Boet de Mataró. Felicitats i a seguir treballant.

A Santa Susanna, AECAM i Círcol es disputaven el liderat del grup 14 de la Lliga Cadet de Nivell B. Una mala sortida del Cadet 1 al primer quart, on els de l’Alt Maresme va prendre les diferències definitives al marcador, va condicionar la resta d’un partit igualat que es van endur els locals.

I a Argentona, victòria merescuda del Júnior 1 en un partit molt complert i sòlid tant en atac, amb una millora en l’encert respecte a jornades anteriors, com en defensa. Enhorabona.

Tot això en un matí de dissabte intens que dóna pas a una tarda de bàsquet i Círcol amb tot de compromisos a domicili.

A Sant Fost de Campsentelles, el Sots25 1 va saldar el seu compromís al Vallès Oriental amb triomf, gràcies a una sòlida primera meitat.

A Llinars del Vallès, el Sènior B, tot i les moltes baixes vencia de 4 punts a la pròrroga i suma la primera victòria de la temporada a domicili.

Llinars - Sènior B

Victòria a la pròrroga del Sènior B amb el Llinars 

Al Palau Olímpic, el Cadet B va fer un gran partit coŀlectiu per derrotar al Joventut en un derbi on els de Gerard Castro van dominar des del salt inicial, amb un gran treball defensiu i controlant perfectament el rebot, propiciant contres i atacs en solitari. Moltes felicitats.

A Sant Adrià, a la pista blava de Can Ricart, el duel de la Regal Copa Catalunya se’l va endur, el potent UBSA, líder de la Lliga, davant un combatiu Sènior A del Círcol que va aguantar l’empit local bona part de la primera meitat, fins i tot emportant-se el primer parcial del partit (15-18). Després que els adrianencs agafessin una renda de 10 punts, la resistència badalonina va sucumbir.

UBSA - Sènior A

Derrota del Sènior A a la pista de l’UBSA

A Barcelona, el Júnior A sumava la segona derrota, consecutiva, de la temporada a la pista del SAFA Claror. A la primera meitat, els locals, amb un gran encert des de la línia de 3, ja havien agafat les diferències definitives al voltant dels 10 punts que ja no deixarien escapar. Quan els badalonins es van situar a pocs minuts pel final a tant sols 4 punts, dues males defenses van ampliar el marcador fins els 8 punts de marge pels barcelonins. Molts ànims al nostre Júnior Interterritorial masculí.

El dissabte es tancava amb un nou Círcol – Boet. En aquest cas, el partit del Sots25 A, jugat a l’Eusebi Millán de Mataró. I com el cas dels Premini, el conjunt de David Manzanares va guanyar als maresmencs amb molta claredat, trencant de pas, la tendència que portaven, fins al moment, de partits resolts per un marge molt igualat. Triomf coŀlectiu i important a la pista del cuer. Moltes felicitats.

Amb la majoria de partits jugats en dissabte, per diumenge, quedaven dues cites amb presència  Círcol per jugar-se. Al matí, a La Plana, amb el debut a casa de les Cadet Femení davant del Neus. Victòria Círcol en un partit jugat a ratxes de les noies de Jaume Lleal i David Aldabert. El Círcol va prendre la primera iniciativa al matx amb un 8-1 als primers minuts que obligà al rival a parar el temps. Els visitants van reaccionar igualant el duel fins al descans. A la sortida de vestidors, un parcial de 21-5 semblava trencar el partit pels badalonins. El Neus va estar 9 minuts del tercer període sense anotar. Al darrer quart, però les visitants tornen en 5 minuts a igualar el matx. Temps mort del Círcol que finalment aconsegueix controlar el tempo del partit i obté la primera victòria de la temporada. Felicitats i a seguir treballant.

A la tarda, el Júnior B tancava la jornada Círcol, a Països Catalans, visitant la pista del Badalonès en un altre derbi absolutament de color vermell. El Badalonès va dominar els 40 minuts del partit i en totes les facetes. Amb un parcial de 24-6 al segon quart els locals marxaven al descans amb un sòlid avantatge de 22 punts que trencava el partit. A la segona part, les diferències es van ampliar lleugerament fins a la botzina final. Molts ànims a l’equip d’Oriol Entrena, Xesco Gotzens i Adrià Albiol.

Badalonès - Júnior B

Clara derrota del Júnior B al derbi contra Badalonès 

I amb aquest derbi a Països Catalans tanquem el resum d’aquesta jornada, posant la mirada al proper cap de setmana de Tots Sants, on malgrat que diumenge 1 de novembre és festiu, la jornada es desenvoluparà amb total normalitat.

Fins la setmana que ve

Salut i cistelles