C.B. Argentona 33 – Círcol 61

Partit molt complet del Júnior 1 en la seva visita a Argentona, amb consistència defensiva i  bona feina ofensiva, amb una mica més d’encert que les jornades anteriors.

D’entrada el Círcol amb un parcial de 10-2 mostrava quin era el nivell que volia posar a l’enfrontament, amb les rotacions el joc seguia sent igual de fluid tant al davant com al darrera (7-17).

Als segons 10 minuts, el nivell del joc visitant no va abaixar i al minut 15 l’avantatge era de 14 punts (25-11). Des d’aleshores es va entrar un una fase de males decisions ofensives i els badalonins només aconseguirien sumar punts des del tir lliure, encara que l’apartat ofensiu va reduir prestacions, no va succeir el mateix amb la defensa, l’Argentona no va anotar cap punt des del minut 15 fins al descans (12-30).

El tornar dels vestidors, tot va començar en la mateixa dinàmica i amb un 8-2 els de Badalona ampliaven encara més la diferència (14-38), com al segon període, l’atac  del júnior 1 va aturar-se i al contrari que abans ara també se’n ressentia l’aspecte defensiu, amb faltes per arribar tard i que permetien als del maresme enllaçar els seus millors moments del partit (25-42).

Quan semblava que el que restava acabaria passant sense pena ni glòria, els últims 3 minuts de partit, el Círcol va tornar a fer una pujada al seu nivell d’esforç i el locals van abaixar els braços definitivament, un parcial de 13-0 situava el marcador final en 33-61 per al Júnior 1.