A.E.Boet Mataró 42 – Círcol 67

Tercera victòria de la temporada, segona consecutiva fora de casa després d’un partit on hem treballat seriosament els 40 minuts. Manant al marcador des del salt inicial, durant la primera part no aconseguim trencar el partit, degut a petits desajustos defensius i a que no aconseguim culminar amb encert alguns contraatacs. 

Tot i això, l’actitud i intensitat defensiva era la idònia per treure el partit endavant, i a la represa vem seguir trebllant dur al darrera, més agressius en la defensa de l’1 contra 1 i amb major efectivitat al davant que ens permetien agafar una renda superior als 10 punts.  

Finalment, al darrer quart ens situem en zona, ofeguem al rival, que pràcticament no aconsegueix ni llençar a cistella en la majoria d’atacs. Això, juntament amb un joc molt coral per part nostre ens dispara fins als +25 final.