C. Joventut Badalona 49 – Círcol 64

Segona victòria consecutiva de la temporada, i primera a domicili en el derbi badaloní de la jornada. Malgrat no fer una setmana d’entrenaments gens bona, aconseguim traslladar al partit la bona dinàmica de treball que havíem tingut durant les setmanes anteriors als entrenaments. Això ens ajuda a fer una bona sortida, defensant dur tota la pista, recuperant pilotes i anotant cistelles fàcils en contraatac, per arribar al final del primer quart 7 punts a dalt. Diferència que podria ser major sinó haguessim fallat 6 tirs lliures. Al descans 19-33 favorable després d’un segon període on es va mantenir la tònica del primer quart, però on ofensivament vem estar més ordenats en el joc estàtic. 

A la segona meitat, vam mantneir la intensitat defensiva però sense aconseguir corretgir situacions defensives del bloc directe que servien als locals per anotar punts fàcils. No obstant això, quan som capaços d’encadenar bones defenses, sortir ràpid al contraatac i circular la pilota en atac, aconseguim situacions de tir fàcil, que en el moment que vem estar encertats ens va disparar al marcador fins una màxima aventatge de 24 punts que els locals vna maquillar als minuts finals.