U.E. Sant Fost 43 – Círcol 65

Visita llampec a l’altra banda de la Conreria dissabte a l’hora de la migdiada per jugar contra un renovat Sant Fost, que comptava al seu equip amb en Miquel Sánchez, un ex del Círcol. Vint minuts van ser suficients per sentenciar el partit, el qual no es va veure perillar en tota la segona part, ja que la diferència sempre va estar al voltant dels vint punts.
 
I és que el primer quart el Círcol va sortir molt endollat i etzibava un parcial total de 10 a 21, on l’Enric Abenoza signaria 12 punts escortat per un Jordi Ferro amb 6 i tancat amb un triple final de Jaume Benajiba.
 
Si el primer quart va ser dels alers, el segon quart la figura dominant seria sota els taulers, amb un Ruben van Gaalen que no trobava oposició i aconseguiria 11 punts i una gran quantitat de rebots. El Círcol va continuar eixamplant la diferència que ja va arribar als vint punts de diferència. Al descans però, el marcador era de 23 a 40.
 
Una segona part descafeïnada i avorrida, pur tràmit on els locals no van ser capaços d’entrar en cap moment al partit però el Círcol tampoc va ser capaç de seguir augmentant la diferència.
 
Al darrer quart, el Círcol podria haver augmentat la diferència i sumar més punts al seu marcador, però va estar irregular des de la línia de tir lliure. Tanmateix, el resultat final va ser de 43 a 65. Bona feina defensiva i bona actitud, però caldrà ser molt més exigent de cara als propers partits.
 
L’equip es col·loca amb balanç de 3-1 i aquesta setmana rebrà un combatiu Alella en un horari inusual, 21.15 al mític pavelló de La Plana. Us hi esperem, per celebrar una nova victòria de l’equip i començar amb bon peu la nit de la castanyada.
 
Anotadors: 

Miguel S. (2), Jordi F. (6), Héctor F. (2), Adrià F. (7), Marc G. (5), Enric A. (20), Ruben van G. (13), Jaume B. (6), Jordi R. (2), Josep G. (2). 4 triples: 2 Jaume B., 1 Enric A. i 1 Marc G. 3/9 en tirs lliures –> 33’3%