AECAM 73 – Círcol 63

Un molt mal inici dels nostres va fer que el Círcol sempre anés per darrera al marcador en el duel d’invictes de grup. Al segon quart els nois es van adonar que podien jugar de tu a tu i competir plenament el partit. El desencert en els tirs lliures, fins a 14 fallats aquest període, va resultar determinant perquè el Círcol no retallés la diferència abans del descans.

La segona part el Círcol va ser millor equip, però errades clau en moments importants no van permetre empatar el partit en cap moment. Bona actitud de l’equip en no donar mai per perdut el partit des del segon període, però cal tenir en compte que cal competir des del minut 1 fins el 40.
 
Cal treballar bé durant la setmana per fer un bon partit el cap de setmana. I malgrat la lluita i l’actitud, no hi va haver-hi prou en un mal partit en línies generals de l’equip.
 
Aquesta setmana l’equip jugarà al seu nou camp de joc, el pavelló de Pomar a les 6 de la tarda contra un bon equip com és el Masnou. Endavant!
123 Círcol