Círcol 63 – Vive – El Masnou Bàsquetbol 59

El Círcol es va imposar al Masnou en el partit de la quarta jornada en un partit disputat al pavelló de Pomar, que serà la nova casa de l’equip. Un mal partit en línies generals, amb massa errors tant en defensa com en atac que va fer que el Círcol no pogués marxar del marcador en cap moment. Un partit força igualat al marcador i que es va decidir als dos darrers minuts on el Círcol va estar més encertat de cara cistella. El Círcol va signar una sortida de tercer quart molt dolent que va fer que el Masnou retallés la diferència del descans i capgirés el resultat. Molt bona actitud de l’equip, que tenia la baixa de Marçal Roqueta i on en Gerard Gonzàlez es va lesionar a la primera jugada pràcticament de la seva intervenció al partit. Però cal començar a jugar millor a bàsquet i el més important, no perdre la concentració personal perquè això afecta greument l’equip.

Setmana vinent l’equip es desplaça a Calell, on caldrà fer un partit seriós i fer un pas endavant en quant a nivell de joc ofensiu.

A treballar més i millor durant la setmana.