• Amb només 4 partits a Badalona, com a local, i alguns derbis com a visitant, la majoria de partits en aquesta jornada de bàsquet al Círcol es van desenvolupar a molts indrets de la geografia catalana amb un molt bon balanç en resultat i joc.

 • A més, aquesta jornada ha debutat en temporada oficial, l’equip dels Petits de l’Escola de Bàsquet del Círcol en duel a la Lliga del BBB amb el Montgat disputat a la pista de patinatge del Sant Josep. Una nova oportunitat, la primera del nou curs, per veure els primers passos dels petits més grans de l’Escola

  • Escola de Bàsquet - Petits
 • Els Petits de l’Escola de Bàsquet, just abans del debut de temporada contra el Montgat
 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (7-8 de novembre)
 • Dos partits del Círcol com a local al dissabte. A Casagemes, bon partit malgrat la derrota ajustada de 6 punts del Mini masculí al derbi davant el EPBC, les Escoles Públiques de Badalona Centre. Les interrupcions constants van travar el joc impedint al Círcol córrer i desenvolupar el seu joc.

 • Al Màgic, i en un altre derbi, les Infantil derrotaven a l’Ademar en un matx jugat de menys a més pel combinat de Lluís Alarcón, Bernat Rojo i Marta Molina. Després d’un irregular inici on va costar anotar, l’equip va anar millorant paulatinament, fent un exceŀlent final de partit, amb molt bon joc i circulació de pilota. Moltes felicitats.

 • Arrenquem el viatge del Círcol en aquesta jornada de visites per Catalunya, a Vilassar de Dalt amb la clara victòria del Premini de Clara Navarro i Roger Marcos davant el conjunt maresmenc, en un molt bon partit.

 • A Calella, trobem el resultat contundent de la jornada. Gràcies a un gran encert a l’atac i un bon treball defensiu el Cadet 1 de Santi Rodríguez i Albert Chalmeta va derrotar al conjunt calellenc per 21-115. Partit molt seriós i molt bona imatge donada. Moltes felicitats

 • A Teià, el Júnior 1 estrenava la renovada pista de la Palma de la vila maresmenca amb derrota. En un duel amb molts altibaixos, els visitants aconsegueixen la diferència definitiva al descans. A la represa, intercanvi de cistelles i s’estabilitza la diferència fins la botzina final.

  • Teià - Júnior 1
 • Derrota del Júnior 1 a la pista del Teià
 • A la capital del Maresme, el Preinfantil perdia al Palau d’Esports Josep Mora, el camp de la Unió Esportiva Mataró.

 • A Montcada i Reixac, el Cadet B, en un mal partit, queia clarament a la pista de l’UB Mir. El 31-5, resultat del primer quart va resultar clau.

 • A Santa Perpètua de Mogoda, el Sots25 1 saldava la visita al Vallès Oriental amb un clar triomf en una molt bona primera meitat dels de Santi Rodríguez i una segona més erràtica. Quan els badalonins van gaudir de 15 punts d’avantatge, a inicis de l’últim quart, no van saber administrar-la i al final el Santa Perpètua va ajustar l’electrònic. Amb aquest triomf, el Círcol suma la cinquena victòria consecutiva de la temporada, consolidant-se al pom de dalt de la taula classificatòria.

 • A Torelló, el Sots25 A perdia ajustadament d’un punt al complicat camp osonenc. Amb empat al marcador i al temps esgotat, els torellonencs van gaudir de dos tirs lliures finals, dels quals només en van transformar un.

 • I a Barcelona, al Poliesportiu de l’Estació del Nord, a tocar de l’Arc de Triomf, el Júnior A perdia davant un combatiu i feixuc Ramon Llull. Després d’un primer període igualat de domini barceloní, al segon acte, el Círcol fa un parcial de 2-10 que marca les primeres distàncies al marcador que es van mantenir a l’arribada al descans. A la represa, després d’una nova petita estirada al marcador per part badalonina, els locals reaccionen i capgiren l’electrònic, per un estret marge, a la fi del tercer acte. Al darrer quart, domini local i final apretat. Un triple del Ramon Llull a 30 segons pel final definia definitivament el signe del partit. El Círcol sumava la tercera derrota de la temporada.

 • Tot això en dissabte. El diumenge s’obria amb els dos darrers partits del Círcol com a local. La matinal de bàsquet diumenge a La Plana tenia dos partits femenins al menú.

 • Primer, el Sènior Femení – Alisos de Barcelona. El debut del Círcol, a casa, després dels tres primers partits del Campionat Territorial de Barcelona de Tercera, disputats a fora i que es van intercalar amb jornades de descans. Així doncs, les noies de Lluís Alarcón i Jaume Lleal, tenien un compromís molt difícil amb les líders invictes de la Lliga. Partit molt igualat en un partit intens defensivament del Círcol que va superar a unes visitants superiors físicament. Igualtat a la mitja part. A la represa, el Círcol apreta l’accelerador i assoleix distàncies de 8-9 punts a falta de 5 minuts pel final. Reacció visitant però insuficient. La victòria es queda a casa. A seguir treballant amb esforç i dedicació per seguir donant bones notícies.

 • A continuació, les Júnior vencien ajustadament al Llefià, en un altre derbi en aquesta jornada. Malgrat que les noies d’Artur Grau, Coral Mena i Ferran Viladomat comandaven al marcador clarament, guanyant de fins a 18 punts, les llefianenques remunten i forcen la pròrroga. Al temps extra, el Círcol supera al rival de forma ajustada.

 • Derbi Júnior a La Plana i derbi Júnior a Països Catalans a la mateixa hora, on el Júnior B visitava el Sant Andreu de Natzaret. Malauradament el Círcol va perdre.

 • El viatge per Catalunya d’equips del Círcol per Catalunya es reprenia, el diumenge a L’Hospitalet de Llobregat on el Cadet Femení guanyava al Centre Catòlic de la vila riberenca, gràcies a un triple a manca de dos segons, de Núria Arimont.

 • A Mollerussa, el Sots21 després d’un llarg viatge a terres lleidatanes, vencia clarament al cuer al Municipal de la capital del Pla d’Urgell.

 • I a la Bisbal d’Empordà, la capital del Baix Empordà, el Sènior A guanyava al conjunt empordanès. Un triomf importantíssim en un pavelló ple de gent i ambient absolutament en contra dels badalonins ja que els locals havien fet la presentació dels seus equips. El primer quart que acabà amb un 14-24 dóna pas a la reacció local que va retallant marges fins als darrers 4 minuts de partit on es posa a un sol punt. El Círcol però sap resistir l’intent de capgirar el marcador per part empordanesa i segella el triomf guanyant per la mínima l’últim acte. Moltes felicitats als nois de Víctor Carrasco i Santi Rodríguez

 • Aquesta intensa jornada amb molts desplaçaments acabava amb un derbi amb el Círcol de visitant. A La Plana i davant l’Ademar el Sènior B, perdia de tant sols 3 punts. Dues cares ben diferents. La primera, la de la primera part, on els vermells van dominar en ritme, joc i marcador. Al descans, derrota de 17 punts. La segona cara del Círcol, la trobem a la segona meitat. Els blaus s’assenten al partit i remunten. Fins a tal punt de poder capgirar el marcador, amb un triple alliberat que no va entrar.

 • Derbis i molts viatges en un nou cap de setmana al bàsquet de Can Cartrons.

 • Fins la setmana que ve.

 • Salut i cistelles.