CB Santa Perpètua 62 – Círcol 70

El Círcol es va desplaçar a la pista del CB Santa Perpètua amb força baixes per diferents motius. Un motiu des satisfacció va ser el debut amb l’equip d’en Martí Oriol, del sots21, amb bons minuts a la pista i que va ajudar l’equip en tot moment.
El Círcol buscava la cinquena victòria consecutiva a una pista d’un rival que encara no s’havia estrenat a la lliga i això ho feia més perillós. Un rival amb baixes per lesions que havia competit més de la meitat dels partits. I aquests partits de vegades són els més difícils de treure.
El Círcol però va sortir molt endollat durant el primer quart i va passar per sobre del conjunt vallesà. El parcial del quart va ser de 8-22 amb 9punts de l’adrianenc Enric Abenoza, el qual acabaria el partit amb 21 punts i firmant una altra bona actuació global.
Els primers cinc minuts del segon període el Círcol va continuar augmentant la diferència al marcador i amb 9 punts consecutius de Jordi Ferro posava la màxima diferència al marcador: 12-33. Quan tot just semblava que el Círcol posava la directa, va arribar la reacció local, que va etzibar un parcial de 14-2 per retallar el marcador per sota dels deu punts de diferència. Un nou parcial ara per part dels nostres, va posar el resultat de 26-43 amb el qual s’arribaria al descans.
Un bon inici del tercer període posava un 28-50 al marcador però el conjunt local no es rendiria i tornaria a acostar-se al marcador amb un 40-52. L’equip ha de ser capaç de mantenir una defensa més consistent i regular. Al final del quart la diferència encara era però de 15 punts favorables al Círcol. 44-59.
Un parcial inicial de 10-2 acostava fins els set punts el Santa Perpètua, que es veia amb opcions de poder endur-se el partit. I és el que Círcol només sumaria una cistella en joc durant aquest darrer quart, la resta de punts vindrien des de la línia de tir lliure amb una sèrie de 9/15 en aquest quart. Podem dir que no va perillar el partit en cap moment però sí un nou toc d’atenció en un partit on el Círcol va arribar a dominar fins per 22 punts. No es poden cometre tants errors, cal aprendre’n perquè ara vindran partits amb els equips de la part alta de la taula.
Finalment, victòria per 62-70 en un final de partit poc lluït i on el Círcol no va saber administrar la diferència de quinze punts amb la que començava el darrer període.
Aquesta setmana l’equip rebrà el Premià de Dalt, a Casagemes a les 20.45 de dissabte. Us hi esperem, un partit on els dos equips estan igualats a la part alta de la classificació i que serà un gran partit. Cal una gran setmana d’entrenaments i ser conscients que som un equip per sobre les individualitats, surtin o no surtin les coses com tots desitgem. Sempre positius.
Anotadors:
Jordi F. (17), Héctor F. (-), Adrià F. (7), Marc G. (3), Enric A. (21), Ruben van G. (8), Jaume B. (5), Jordi R. (3), Josep G. (4), Martí O. (2). 4 triples: 2 Enric A., Jordi F. i Jaume B. 16/23 en tirs lliures –> 70%.