CB Torelló 47 – Círcol 46

Partit igualat a Torelló, que es va decidir amb una falta molt discutida al límit del temps, que va portar un jugador local a la línia de tir lliure amb el temps a zero i empat al marcador, i que va decidir el xoc anotant el primer llançament. Després d’una bona sortida nostra (2-7) ens encallem i finalitzaem el període 12-7. Després d’anar uns minuts més a remolc, a finals del segon quart comencem a presionar i capgirem el marcador fins arribar al descans amb una lleugera diferència de 5 punts favorables. A la represa, seguim marcant un bon ritme, però els locals, a base d’encert exterior, i tirs lliures després de que al darrer quart el col·legiat castigués cada defensa nostre amb falta, van aconseguir ficar-se dins del partit. Final a cara o creu que injustament va sortir creu.