AE Teià 63 – Círcol 50

El partit que el Júnior 1 va plantejar a Teià va ser fluix i amb moltes pujades i baixades.

Els primers 10 minuts van ser una petita mostra de com aniria el partit, nosaltres sortim dormits i ells surten a per totes. La falta de tensió va propiciar que es perdessin pilotes i en defensa vàrem ser incapaços de jugar una situació de 5c5, tots els seus bàsquets van ser fruit de badades nostres, a l’hora del balanç o bé a l’hora de defensar els talls, que van donar als rivals molts punts de contraatac o de tirs sols sota cistella. No obstant, a falta de 4 minuts per acabar el quart, vàrem ser capaços de pujar la nostra intensitat; això va fer que tots els altres aspectes milloressin, donàvem millors passes, defensàvem millor, etc.

Al començament del segon període el marcador estava força igualat, perdíem de 2 però hi havia opcions. Tot i estar al partit no vam ser capaços de mantenir la concentració del final del primer quart i vam tornar a sortir adormits. A mesura que passaven els minuts el rival s’anava trobant més còmode i anava ampliant l’avantatge, el que propiciava que nosaltres cada cop juguéssim més precipitats, seleccionant pitjor les nostres accions. Marxem al descans perdent de 13

A la segona part vam sortir molt més ficats, sabíem que si volíem competir havíem d’estar més concentrats tota l’estona. Ells, però, no van baixar el ritme i el tercer quart i part de l’últim van ser un intercanvi de cistelles. La nostra falta de constància va fer que ells obtinguessin petits avantatges deguts, en gran part, a les nostres desconnexions.

En els últims 5 minuts del quart període vam mostrar el nivell de concentració que hauríem d’haver mostrat tot el partit i vam ser capaços de fer un petit parcial que ens va permetre recuperar l’avantatge que els rivals havien guanyat des del descans.

Tot i algunes bones acciones que vam fer durant el partit, aquest va quedar marcat per la nostra falta de intensitat i això ens va fer impossible competir-lo.