• Jornada de dòl pels atemptats del divendres a la nit a París, també a la Federació Catalana de Bàsquet que va decretar minut de silenci a cada partit. El Círcol i la seva secció de bàsquet es va sumar i se suma al condol amb un missatge penjat a les xarxes socials.

  • Esportivament parlant ha estat una jornada força positiva tant a nivell de resultats com sobretot de joc.

  • Aquests són els resultats de la jornada.

   • Resultats
  • Jornada que arrencava divendres amb els Grans de l’Escola de Bàsquet del Círcol que tenien compromís al pati de l’Escola Jungfrau. Un nou partit i una nova experiència més dels petits més grans de la casa. Un partit, per cert, que es va interrompre 10 minuts a la segona part per problemes en l’enllumenat.

  • L’endemà, el Premini obria foc al dissabte en derbi a Pomar, el terreny de joc de la Cultural amb un altre triomf sòlid en un bon partit

  • El Mini, per la seva banda, guanyava en un partit mancat de regularitat a la pista de L’Hospitalet.

  • El Preinfantil segueix millorant cada dia i malgrat la derrota amb la Roca, a Països Catalans, l’equip segueix progressant i per primer cop a la temporada no li tanquen marcador.

  • Tornem a Pomar, però en aquest cas, com a locals per explicar-vos la clara victòria del Cadet 1 davant l’Arenys. En una molt bona primera part, els badalonins van trencar el partit marcant les diferències finals al marcador. A la segona meitat, per tant, el matx es va igualar entrant en una fase de control de la diferència

  • Derrota de l’Infantil femení a la pista de l’intractable i invicte AESE de L’Hospitalet, però amb una millora notable en joc i resultat respecte al partit d’anada. Moltes felicitats.

  • Un altre derbi d’aquesta jornada es viuria a La Plana. A casa de l’Ademar, el Cadet A va treure una molt suada victòria. Malgrat que el Círcol va anar manant al marcador gairebé tot el partit, sempre va jugar a remolc del ritme lent dels locals, tinguent molts problemes per atacar el plantejament defensiu dels vermells i fallant molts tirs. No va ser fins als darrers instants, amb un parcial de 0-11, que el Círcol va segellar el triomf.

  • Per cert, parlant del Cadet A, la setmana passada, aprofitant que no tenien partit al cap de setmana, van poder disfrutar d’una sessió de físic aplicat a pista molt especial de la mà de Pol Cejas, jugador del Sots25 A i entrenador personal a www.wearefitness.es. Els jugadors van disfrutar molt i van gaudir d’una experiència diferent. Moltes gràcies Pol.

      • Cadet A - Cejas
     • El Cadet A va gaudir d’una sessió de físic especial a pista molt especial i de gran acceptació i satisfacció
  • A Barcelona, el Sènior Femení cau a la pista del Sirius ajustadament, en un matx jugat amb condicions complicades i on els errors de joventut van pesar per decantar la balança

  • També derrota del Júnior Femení a la pista del Vilassar de Dalt. Malgrat arribar a perdre de 14 punts van aconseguir remuntar. Però finalment van caure d’un punt.

  • En un final apretat, el Júnior 1 s’endú el partit amb l’AB Premià de Mar des de la línia dels 4’60. Amb 43-41 i 43 segons pel final els badalonins tenen tirs lliures per eixamplar diferències. Erren. A la següent opció d’atac els maresmencs erren un dels dos tirs lliures i fan falta. A 7 segons pel la conclusió del matx el Círcol torna a tenir tirs lliures que erren, però recupera la pilota i rep una antiesportiva a 6 dècimes pel final. Tot i errar els tirs lliures, té la última pilota. Final i triomf ajustat.

  • Aquest va ser el primer enfrontament entre el Círcol i un equip de Premià a la tarda de dissabte a Casagemes. El segon va ser el Sots25 1 – CB Premià de Mar. Els visitants van estar més intensos i concentrats que els locals, als primers 16 minuts, fet que va propiciar un petit coixí d’avantatge pels maresmencs. Després d’un temps mort, els badalonins reaccionen i marxen a vestidors amb un petitíssim marge a l’electrònic de tant sols un punt (33-32). A la represa, el Círcol torna a la tònica de la primera meitat i el Premià torna a marxar del marcador aprofitant la manca de tensió local. Sumat al desencert i a la desesperació per remuntar fa que el marcador s’eixampli a un màxim de 14 punts. Finalment, derrota de 7 punts

  • Al mateix temps, a La Plana, el Sots25 A queia amb el Vilassar, equip entrenat per Jordi Ferrer, tècnic també del Júnior A del Círcol. Malgrat que va dominar bonament el partit, el conjunt badaloní va veure com l’encert final rival i el rebot ofensiu va fer que la victòria marxés al Maresme.

  • Diumenge, la jornada començava a Pomar. Partit molt igualat del Cadet B, al derbi com a local, davant del Llefià. No va haver dominador clar i els taronja van marxar a vestidors vencent per la mínima (30-31). A meitats del darrer període, els visitants fan un parcial de 0-18 en tres minuts que trenca el partit. Malgrat dos temps morts en poc temps demanats pel tècnic Gerard Castro, el Círcol es va desconnectar d’un partit que fins aleshores estava igualat. Molts ànims.

  • Cadet B - Llefià

  • Derrota del Cadet B davant el Llefià

  • A La Plana, la jornada de diumenge amb 5 partits començava amb la derrota del Júnior B davant el Santa Perpètua. A la primera part, els vallesans van superar al Círcol trencant el partit. Bona millora a la segona meitat que va servir per almenys parar el cop i evitar que la diferència creixés al marcador.

  • Tot seguit, el Júnior A vencia amb relativa comoditat al Granollers. El Círcol va dominar des del salt inicial i va obrir el forat definitiu al marcador al final dels primers 20 minuts, sobretot en un molt bon segon quart. Després del descans, es manté la mateixa tònica. Però a manca de 3 minuts per la conclusió del matx, els granollerins reaccionen i se situen a 6 punts dels badalonins. Després d’un temps mort local, el Círcol, des de la defensa i el rebot defensiu acaba controlant el partit per acabar guanyant de més de 10 punts. Més encert al tir i sensacions retrobades. Felicitats.

      • Junior A - Granollers
    • Victòria del Júnior A al seu partit amb el Granollers

   La tarda de diumenge a La Plana arrenca amb un millor Sots21 Preferent del Circol més ben posicionat i concentrat que l’Igualada, rival directíssim a la classificació (quarts els badalonins contra tercers, els de l’Anoia, però amb un partit més que el rival) Les moltes boles recuperades des de mig de pista com a la primera línia d’atac igualadina, fa que els locals marxin ràpidament del marcador rebent a més, molts pocs punts. Paulatinament, però, els visitants s’assenten al partit i comencen a posar dificultats serioses al Círcol. Així doncs, l’atac badaloní s’encalla i s’equilibra el duel. Just abans d’acabar el tercer període, empat a 35 i el partit torna a començar. Als instants finals, els badalonins gestionen millor el tempo i les circumstàncies del joc i s’enduen una victòria molt treballada i suada. Enhorabona

  • A base d’anotació des de la línia de 3, i d’una major intensitat i implicació al rebot, el Sènior A va poder mantenir a ratlla a la UESC de Sant Cugat, un equip més potent en el físic i potencial, tot l’encontre. Els vallesans van tombar marcador amb dos triples a l’arrencada del segon acte. Però el Círcol no el deixava de petja. Igualtat a la mitja part (40-38). Igualtat al tercer període (54-57). I igualtat fins a l’últim minut quan amb un parcial de 0-6 la UESC rubricava el triomf a La Plana. Malgrat tenir opcions de capgirar la truita definitivament, la remuntada final badalonina es va quedar sense premi. Pel bàndol Círcol, molt bon partit i magnífiques sensacions de cara al derbi de la setmana que ve amb Minguella.

  • El Sènior B tancava jornada amb derrota davant Les Franqueses Després d’arrencar malament, amb un primer parcial de 6-12 en contra, el Sènior B va reaccionar i abans d’acabar el primer període ja va remuntar el seu partit amb els vallesans. Tot seguit, el Círcol pren el control de la situació i marxa fins a 15 punts de diferència. Però a manca de poc per arribar al descans, el partit entra en fase de bogeria i descontrol i ho aprofita Les Franqueses per ajustar marges. Al fil del descans, el Círcol reprèn la situació per gaudir d’un sòlid avantatge a l’arribada a vestidors. Avantatge que s’esfumà a les acaballes del tercer acte, quan els visitants es tornen a posar per davant de l’electrònic. Amb 6 punts en contra i encallats, el Círcol encadena dos triples que el reenganxa al marcador a 3 minuts per la botzina final. En el cara i creu final un altre triple, en aquest cas, vallesà, acaba amb la desfeta del Círcol. Molts ànims. 

   • Motxilla
  •  

   • Més enllà de la jornada esportiva, des de la secció de bàsquet del Círcol us avancem dues novetats de cara a aquestes properes Festes de Nadal. Des d’aquesta mateixa setmana i fins al pròxim 3 de desembre, ja podeu reservar la motxilla i el buff del Círcol. Per carregar tota la passió del Círcol còmodament a l’esquena i perquè no passeu fred aquest hivern. Aquest Nadal torna a fer Círcol amb la motxilla i el buff de la casa. Dos productes de gran qualitat i estètica que us seran molt útils. Més informació a les nostres xarxes socials, Facebook i Twitter
    • Buff
  • Així acabem un cap de setmana llarg que s’inicia divendres a la tarda amb l’Escola de bàsquet i acaba diumenge a la tarda amb el Sènior B.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles