El Recanvi Maristes Ademar 52 – Círcol 61

Difícil victòria del Cadet A en el derbi davant de l’Ademar. A diferència del partit d’anada, en que l’equip havia guanyat per 38 punts, en aquesta ocasió l’equip va haver de patir molt per superar als vermells.

Com està sent habitual, el Círcol va començar fort el partit, realitzant una molt bona defensa i trobant bones opcions ofensives, que van permetre aconseguir un parcial inicial de 2 – 11 al minut 5. A partir d’aquest moment, l’activitat defensiva va baixar i els locals van trobar opcions clares de cistella que no van desaprofitar per acostar-se al marcador i finalitzar el primer quart 16 – 18.

L’equip va millorar molt a nivell defensiu en el segon quart, permetent tan sols 4 punts a l’Ademar, però ofensivament a l’equip va faltar-li molt encert al llarg de tot el partit. Tot i aconseguir bones situacions de tir exterior davant la defensa tancada dels locals, l’equip tan sols va anotar un triple en els 40 minuts, fet que va fer tancar encara més la cistella a l’Ademar al llarg del matx. El resultat al descans era de 20 – 29.

La sortida al tercer quart va ser molt bona, aconseguint un parcial de 4 – 14 que semblava que trencava el partit (24 – 43), però en aquest moment es va deixar de treballar i l’equip va rebre un 15 – 0 que donava vida a l’Ademar. S’acabava el tercer quart 39 – 44.

Amb els locals animats, la diferència s’anava reduint fins al punt que l’Ademar es va posar per davant a falta de 5 minuts (52 – 50). En aquest moment, l’equip va serenar-se després de temps mort, va recordar que havia de treballar en la defensa de l’1×1 i en el control del rebot defensiu i va estar molt més calmat ofensivament. Es va aconseguir un parcial de 0 – 11 i l’Ademar ja no va anotar més en la resta de partit, finalitzant el partit 52 – 61.

Cal aprendre del que va passar durant el partit. Poder trencar definitivament el partit i no deixar que el rival s’hi torni a enganxar, no deixar de treballar en defensa en els partits en que l’encert no acompanyi la bona circulació de pilota i mantenir-se centrats quan el rival jugui dur i amb contacte.

Aquesta setmana l’equip té dos partits molt exigents. El dissabte rep al Mollet (segon classificat) i el diumenge juga al camp del Santa Coloma (quart classificat). Cal una excel·lent setmana d’entrenaments i una gran mentalitat per poder superar als dos equips.

1, 2, 3 Círcol!!