Círcol 43 – A.B. Premià 42

L’enfrontament del júnior 1 contra l’A.B Premià “A” va començar amb molta acceleració i poc encert per ambdues bandes. Poc a poc el Círcol va anar agafant el control durant el primer quart, trobant bones situacions de llançament i aprofitant les avantatges (14-11).

Els segons deu minuts, va ser tot el contrari, partit lent, amb moltes imprecisions i sense cap criteri que afavoria als nois del maresme (25-28).

El tercer període van tornar a semblar-se els primers deu minuts, partit amb el control pels badalonins, però sense fortuna de cara a cistella i amb errades defensives que eren aprofitades pels premianencs que aconseguirien mantenir-se al capdavant al final del quart (35-36).

Els últims deu minuts van ser un frec a frec constant, sense que cap dels dos equips enllacés més de dues accions positives consecutives, el parcial del quart ho demostra (8-6). La fortuna i la millor tria de les accions per part local van fer decantar el partit per al Círcol (43-42).