Círcol 79 – U.E. Sant Cugat 81

Partit molt igualat amb un inici d’intercanvi de cistelles entre els dos equips, nosaltres a partir de presionar molt a dalt i córrer i ells a partir de pilotes interiors. Final primer Quart 15-16. Segon quart amb un Curto i Olaguibe encertats fa que Sant Cugat agafi primeres distàncies 28-22 pero amb un exel•lent Xesco Gotzens (23 punts) vem poder aguantar el marcador i fins i tot posar-nos per davant amb un triple que posava 34-33 al marcador, el Sant cugat seguia en defensa zonal on la podiem atacar bé amb Forteza i Viñallonga a dins la pintura, per tan a la mitja part igualtat tan a pista com a l’electronic 40-38. Inici de tercer quart molt bo a partir de les pressions on un parcial de 8-4 ens posava 48-44 en el primers 3 minuts però el rebot començava a decantar-se pel Sant Cugat de la mà de Reyes i Olaguibe que a partir de tirs lliures donaven la volta al marcador al final de quart 54-57. Al últim quart tornem a pujar línies i amb una bona direcció de Lladó i un triple de Carreras tornavem a posar-nos per davant 69-66 a faltar de 5 min. Però la veterania de Reyes i la força de Olaguibe aguantaven al Sant Cugat i amb dos errors nostres aconseguien girar el marcador a falta de 2 min 73-79. Vam poder robar pilota i anotar i ells fallar l’atac. Vam tenir 2 lliures on només fiquem un per posar-nos 76-79, aleshores falta ràpida i Reyes només anota un tir lliure per deia el 76-80. Temps mort i jugada de pissarra on Gotzens treu una falta tiran de 3, tres tirs lliures on només fica el primer però palmeig de rebot de Ferrer que posa el 79-80 a falta de 4 segons, tornem a fer falta ràpida a Reyes que fica el primer i falla el segon agafem rebot i llença gotzens des de mig camp i la pilota no entra. Final 79-81 molt bon partit i bon joc de dos equips amb estils molt diferents.