Círcol 61 – C.B. Premià de Dalt 68

El Círcol va perdre a Casagemes en un partit molt igualat i competit davant un molt bon rival com va demostrar ser el Premià de Dalt. Els dos equips arribaven empatats a la part alta de la classificació i el partit va ser el que s’esperava. Molt de respecte, molta intensitat i aquell que cometés menys errors durant el matx se l’acabaria emportant, i aquest va ser el Premià de Dalt. A més a més d’estar molt encertats a mitjan quart quart per tal de trencar l’igualtat i poder endur-se un triomf de Badalona.

El primer quart va ser un intercanvi de cistelles total entre ambdós equips. El Premià de Dalt començava sumant sobretot des de la pintura. Bon quart de l’aler-pivot Josep Gasull que anotaria set punts. El resultat parcial del període va ser de 14 a 17.

Un segon quart també força igualat. El Círcol anotava els primers cinc minuts de la mà de Jordi Ferro i Héctor Feliz però aleshores el Premià etzibaria un parcial de 0-9 que posava un alarmant 22-30 al marcador. Després d’un temps mort el Círcol trencaria la sequera anotadora durant més de 3 minuts i faria un parcial final d’11-0 que li permetria arribar al descans per davant al marcador: 33-32. Fins a sis jugadors diferents del Círcol anotarien en aquest període. Bona reacció local.

El tercer quart va ser un quart molt similar al primer, intercanvi total de cistelles, amb mínimes avantatges pels dos equips. La diferència va ser des de la línia de tir lliure, ja que el Círcol va errar fins a sis tirs que va fer que el Premià tanqués el quart amb una lleugera avantatge de sis punt: 41-47. El Círcol no es va trobar còmode aquest període i tan sols va anotar tres cistelles en joc.

Bona sortida del darrera quart de la mà de l’escorta Jaume Benajiba que ajudava a retallar diferències i al minut tres del període el resultat era de 48-49. Va ser aleshores quan el Premià de Dalt va trencar la zona presentada pel Círcol amb dos triples des de la cantonada per part d’Alcázar i que completarien amb dues cistelles per fer un parcial gairebé definitiu de 0-10 que posava un 48-59 difícil d’aixecar a falta de sis minuts. El Círcol però no es va rendir i va serrar les dents, amb més voluntat que no pas bàsquet va intentar retallar diferències però els errors defensius després de sumar en atac van penalitzar massa i a falta d’un minut la diferència continuava sent de deu punts. Finalment -7 a Casagemes, 61-68. Amb la sensació de poder haver fet un xic millor les coses en defensa i haver arribat als darrers minuts amb opcions de guanyar el partit. 

L’equip ara es desplaçarà a la pista del 3 Viles, equip empatat amb el Círcol a la classificació i que de ben segur serà un gran partit.

Anotadors:

Miguel S. (-), Jordi F. (16), Héctor F. (6), Pere T. (4), Adrià F. (6), Marc G. (2), Guillem F. (2), Ruben van G. (4), Jaume B. (11), Jordi R. (-), Josep G. (10). 6 triples: 3 Jaume B., 2 Jordi F. i Josep G. 11/19 en tirs lliures.