• Roger’s – C.B. Vilassar de Dalt 43 – Círcol 49

  • Desplaçament del júnior 1 del Círcol a la pista del Vilassar de dalt per a disputar el partit de la jornada 8 de la fase regular.

    Un enfrontament molt dolent per ambdues bandes, quaranta minuts que van passar sense pena ni glòria, sense cap mena de continuïtat per cap dels dos equips, on amb 4 minuts de treball correcte van permetre als badalonins endur-se la victòria i viure de rentes la resta del partit.

  • Al primer període fins al minut 5 els locals anaven per davant al marcador (6-5) a partir de llavors un parcial de 0-11 capgirava el marcador (6-16).

  • Semblava que el Círcol prenia el control del partit, però el segon quart va tornar a aparèixer la desconnexió (19-24), però novament en un esforç mínim de 40 segons va ser suficient per arribar al descans guanyant el parcial (19-33).

  • La segona part va ser una llacuna absoluta per part dels de Badalona 10 punts al tercer quart i 6 a l’últim, el Vilassar tampoc va fer molts més mèrits i per això la victòria va caure del costat del júnior 1 (43-49).