• Bàsquet Neus 60 – Círcol 52

  • Derrota del cadet femení davant un rival que, excepte al tercer quart, sempre va estar més intens i més ficat al partit. La sortida va ser prou bona a nivell d’actitut i concentració, però sense mantenir una regularitat durant tot el partit, és molt difícil guanyar partits per nosaltres en aquesta categoria. I ens van passar per sobre en molts moments de la primera part, arribant a la mitja part amb un marcador desfavorable de 32-23. Una bona defensa juntament amb sortides ràpides al contraatac, va permetre fer un gran tecer quart, guanyant-lo 22-13 i igualant el partit 45-45. Però de nou vam tornar a caure en la passivitat i en la baixada d’intenistat defensiva, i el Neus va poder emportar-se merescudament la victòria, que ens deixa empatats a 2-4 a la classificació