Círcol 47 – A.E. Sant Andreu de Natzaret 44

  • Primera victòria de la temporada pel preinfantil masculí, que independentment de guanyar o perdre, estan demostrant una millora molt gran setmana a setmana. Una sortida amb molta intensitat va permetre començar a agafar distàncies al marcador, permetent una anotació ràpida i fluïda, fins a arribar a una màxima avantatge en el marcador al final del cinque quart de 36-14, davant un equip que ens havia partat marcador al setè quart el partit d’anada.
  • L’encert en els últims tres quarts del Sant Andreu, va fer que el partit s’igualés al final, però tot i així, els nois van ser capaços d’aguantar la pressió i emportar-se aquesta victòria que premia el gran esforç i el gran treball que estan fent durant tota la setmana!! Enhorabona nois, i a seguir treballant així