• Aquest passat cap de setmana va ser el previ al Pont de la Constitució de la setmana que ve que atura per complert l’activitat de competició oficial a la Federació Catalana de Bàsquet. Dues setmanes sense bàsquet que encararan les dues últimes jornades del 2015.

  • Un últim cap de setmana, últim de novembre, abans del pont que ens deixa magnífiques notícies per la secció de bàsquet del Círcol.

  • Aquests són els resultats de la jornada

   • Resultats (28-29 de novembre)
  • Obria foc, com ja és habitual darrerament, el divendres l’Escola de Bàsquet. Al pati de l’Institut La Llauna, l’equip dels Grans tenia un altre compromís amb l’Escola Progrés. Una altra passa més en la formació i l’aprenentatge dels primers conceptes del bàsquet. Una nova experiència pels petits més grans de la casa.

     • Escola de bàsquet
   • Nou partit dels Grans de l’Escola de Bàsquet davant el Progrés

   El Premini, ja el dissabte, guanyava, en un altre exceŀlent partit, en tant l’aplicació de fonaments i circulació de pilota, a Mataró, a la pista del Boet.

  • Una de les grans notícies de la jornada, ens la porta el Preinfantil que suma la primera victòria de la temporada. Ho va fer, a casa, a Països Catalans, al derbi amb el Sant Andreu de Natzaret, equip que a l’anada havia derrotat el Círcol tancant marcador. A la tornada però, el partit, el ritme i el joc va ser del Círcol. Gran partit del Preinfantil de Jaume Lleal i Ramon Domeng que van agafar la batuta des del salt inicial, dominant el tempo del partit, tinguent un gran índex d’anotació i amb un excełlent treball defensiu. Un parcial de 22-0 a cavall del 4art i el 5è deixant el Natzaret sense anotar 10 minuts. A partir d’aquest instant, els visitants reaccionen i comencen a retallar el duel. Però el Círcol no es posa nerviós i gestiona el final del partit magistralment per endur-se amb tot mèrit, la victòria. Moltes, moltes felicitats a tot l’equip per l’esforç i el treball, que cada dia creix més i millora i que dissabte va tenir una gran recompensa. A seguir treballant.

     • Preinfantil - Natzaret
   • Gran victòria del Preinfantil al derbi davant Natzaret

   El Cadet Femení va caure davant d’un Neus superior, en tres dels quatre períodes. Durant la primera meitat, el conjunt local va arribar a guanyar de fins a 9 punts a l’arribada al descans, aprofitant la passivitat visitant. A la represa, el Círcol va ser millor, i amb un parcial de 22-13 igualava l’encontre. Al darrer quart, però, la tònica del partit va tornar a la de l’inici del partit, i el Neus va tornar a marxar del marcador per guanyar el matx

  • Països Catalans va ser escenari a la tarda de dissabte d’un altre derbi amb el Círcol de protagonista. En aquest cas, el Sots25 A visitava l’ABB i guanyava. Un duel dominat des de meitats del primer període pels catòlics que van incrementar marges fins els 18 punts de diferència màxima a l’arribada del descans, després de mantenir una distància de 12 punts bona part de la primera meitat. A la represa, els locals reaccionen i retallen marges fins a situar-se a tant sols 4 punts. Però la bona defensa Círcol i enllaçant bons darrers atacs segellen el triomf del conjunt de La Plana.

  • A Pomar, el duel dels dos líders de la Lliga al grup de B1 a la categoria Cadet, l’AECAM i el Cadet 1 del Círcol se’l va emportar el conjunt de l’Alt Maresme, invicte encara al Campionat, en un bon partit dels dos conjunts.

  • L’altre Sots25, l’1 tancava jornada de dissabte, rebent a Casagemes, un Les Franqueses que no va donar mai opció al triomf dels de Santi Rodríguez. Els vallesans van imposar la seva llei just a l’inici del matx. Al final del tercer període, diferència màxima pels visitants, 23 punts. Al darrer quart, el Círcol amb voluntat i bon bàsquet, aconsegueix retallar marges fins a la barrera psicològica dels 10 punts. Però, en aquest instant, els del Vallès Oriental, paren el cop i tornen a prendre el pols de la situació i s’endú la victòria de Badalona.

  • A Parets, el Sènior B vencia clarament de 28 punts al segon classificat en un triomf coŀlectiu. Enhorabona.

  • L’endemà, matinal intensa de diumenge Círcol, a tres pavellons de Badalona.

  • A Casagemes, el Júnior 1 canviava circumstancialment dia i hora de joc per vèncer a la Cultural en un partit molt complert malgrat el poc encert en el tir.

  • A Pomar, derrota ajustada del Cadet B davant el Joventut de Badalona en un derbi igualat i on sempre el Círcol va competir de tu a tu amb el conjunt verdinegre.

  • A La Plana, el Júnior B queia de tant sols un punt amb el Sant Gervasi de Mollet, en un molt bon partit del Círcol a tots nivells, sobretot en intensitat i que mostra un pas endavant en el treball que es va realitzant.

  • A Lliçà, gran partit del Cadet A davant d’un dels millors equips de la categoria que aspira a l’ascens de categoria. Va competir en tot moment amb intensitat i bona actitud. En un parell de moments, el Lliçà va eixamplar marges per trencar definitivament el partit. Malgrat tot, molt bon partit del Círcol, que mai perd la cara al duel, per recuperar sensacions, ànims i motivació pel futur.

  • A L’Hospitalet, el Júnior Femení aconsegueix un valuós triomf a la pista del, fins al moment, líder invicte de la Lliga, el Joventut de la ciutat riberenca.

  • A la tarda, doble sessió de bàsquet a La Plana. Primer amb el Sots 21 que aconsegueix derrotar l’AESE de L’Hospitalet en 5 grans minuts finals que trenca la igualtat fins al moment amb un parcial de 12-0. En un fluix partit del Círcol, al final encadena uns bons minuts al final que són claus i decisius pel resultat final.

  • Després, la visita del La Seu d’Urgell en el partit de la Regal Copa Catalunya, que es salda amb un gran triomf del Sènior A. Dos partits diferents en un mateix duel. Primera part pels alturgellencs que assoleixen diferències de fins a 10-12 punts a l’electrònic. La segona part és clarament badalonina. Dues dades que ho demostren: el 46-23 en 20 minuts i els 5 minuts al final del partit on els visitants es van quedar encallats en 47 punts mentre els locals anotaven, sobretot de 3, i trencava el matx. Felicitats

  • La jornada es tancava a Pedralbes, a la zona alta de Barcelona, el camp del Betània Patmos que visitava el Sènior femení i on sumava la primera victòria com a visitant. Victòria de mèrit davant d’un equip que només portava una derrota. Moltes felicitats.

  • Abans d’acabar, un recordatori. Teniu temps fins el proper dijous 3 de desembre en horari de secretaria (de 18:00 a 20:00) per encarregar la motxilla del Círcol i el Buff de la casa, aquesta doble proposta que us oferim per aquest Nadal la secció de bàsquet de la casa. Teniu tota la informació a les nostres xarxes socials Facebook i Twitter.

  • Fins aquí, el repàs de la jornada Círcol aquest darrer cap de setmana del mes de novembre abans d’encarar el Pont de la Constitució i la Puríssima que ens ha deixat fantàstiques notície per la secció. Tornarem d’aquí dues setmanes per repassar la penúltima jornada del 2015. Descanseu i que tingueu un gran Pont.

  • Fins d’aquí 15 dies

  • Salut i cistelles