Círcol 78 – AECAM 86

Gran partit de bàsquet el que vam poder presenciar dissabte al pavelló de Pomar entre els dos equips que lideraven el grup amb tan sols una derrota i que ofereixen un bàsquet atractiu i valent. Un partit amb alts i baixos per part del Círcol davant un potent rival com va demostrar ser de nou l’AECAM. Tot i tenir força opcions d’endur-se la victòria, el saber fer dels maresmencs en moments clau del darrer període va fer que assolissin una diferència al marcador per arribar als instants finals amb el partit relativament controlat. Partit on malgrat una defensa valent per part dels dos equips feia que els atacs sumessin, mostra d’això el marcador elevat amb el qual va acabar el partit. Difícil de veure en aquestes categories. Aprendre dels errors, i saber que encara podem donar més com a equip contra rivals d’entitat. Ara l’equip visitarà la complicada pista del Masnou, un equip força diferent a l’AECAM, en quant a objectius formatius del grup i dels jugadors. Des d’aquí felicitar els jugadors i entrenadors de l’AECAM pels seus partits i per la seva actitud.