Lliçà d’Amunt 68 – Círcol 52

Bon partit del Cadet A a la pista del líder imbatut del grup. L’equip va recuperar l’esperit d’esforç i lluita que havia perdut en les últimes setmanes i va poder competir de tu a tu davant d’un equip molt superior físicament.

El partit va començar amb petits avantatges pel Círcol, que va aprofitar situacions de transició per anotar als primers compassos del partit. El Lliçà va augmentar ràpidament el llistó físic i va començar a realitzar els seus característics 2×1 molt agressius que van suposar pilotes perdudes i bàsquets fàcils pels locals, que van donar un avantatge de 8 punts al final dels primers 10 minuts. Cal destacar que dels 23 punts anotats pel Lliçà al primer quart, 17 van ser després de pilota recuperada.

El segon quart va ser totalment defensiu. El Círcol va passar molt millor la pressió i no va deixar còrrer a un equip que tenia molts problemes per superar la bona defensa 1×1 en atac estàtic. Tot i trobar bones accions de tir, l’encert en aquest període va ser molt baix i el quart va acabar amb un pobre 8 – 6.

L’equip va sortir ficat a la segona part i va reduir les diferències fins a 6 punts, però els locals rapidament van començar a jugar més aprop de cistella, aprofitant la superioritat física en força i velocitat. Quan semblava que el partit es podia començar a trencar, el Círcol va poder anotar un parell de triples que tornaven a acostar a l’equip.

A l’últim quart el Círcol va seguir treballant. Cal destacar la millora al llarg del partit en la sortida de la difícil pressió efectuada pels locals, reduint les pilotes perdudes. En els darrers 10 minuts, l’equip va anotar 18 punts i va poder empatar el darrer parcial, marxant amb molt bones sensacions tot i la derrota.

Bona feina nois!!!