Círcol 51 – C.B. Les Franqueses 63

El Círcol rebia dissabte a Casagemes un rival directe per l’aspiració a seguir amb opcions d’entrar a la part alta de la taula. Amb un balanç de 5-3 els dos equips tenen l’objectiu d’estar el més amunt possible a la classificació. I el premi per la feina ben feta va ser per Les Franqueses que va plantejar un partit molt seriós, intens i va ser més efectiu que el Círcol en moments importants fins assolir una màxima diferència al tercer període impossible de retallar per part dels nostres. Un just guanyador.

El primer quart vam veure com Les Franqueses aprofitava la seva pressió per sumar bàsquets fàcils i com el Círcol no es trobava còmode en el partit. Els del Vallès van manar en tot moment el marcador i si no van eixamplar més la diferència va ser fruit a un gran primer quart de l’aler Guillem Fonollà, que a títol individual signaria un dels partits més complets amb la samarreta del Círcol. Vuit punts en aquest període i acabaria el partit amb catorze punts. El resultat al final del primer quart era de 14-21. I amb la mala notícia de la lesió de l’Enric Abenoza que no va poder seguir disputant el partit.

Segon quart fluix en anotació pels dos equips però Les Franqueses era capaç d’anotar un parell de triples que els permetia eixamplar encara més la diferència al descans. 22-32, amb un Círcol curt circuitat en atac que no trobava bàsquets còmodes i amb excessives pèrdues de pilota. 

Un equip anotador des del perímetre com el nostre, només va anotar dos triples en tot el partit, de la mà d’un recuperat Jaume Benajiba, insuficients ja per poder aspirar a competir el matx.

Al tercer quart, Les Franqueses van passar per sobre del Círcol, 12-25 de parcial total, el Círcol només anotaria quatre cistelles en joc i el conjunt vallesà guiats pel seu aler #7 Kevin Pérez, autor de catorze punts al partit, deixaria totalment KO l’equip badaloní.

34-57 a l’inici del darrer quart i un objectiu clar, retallar al màxim la diferència i va ser aleshores quan el Círcol va serrar les dents, com el dia de l’Alella, va baixar el cul, va ser més intens i concentrat i va fer un gran quart, 17-6 de resultat i amb bones sensacions i actitud d’orgull. Amb bons percentatges des de tir lliure, sumant per dins i per fora i amb un ritme alt de partit i una intensitat adient per treure profit de totes les accions que executem. Així sí, però llàstima que els partit només tenen quatre períodes i la reacció va ser tard, massa tard. Ha de ser per adonar-nos que quan ens hi posem del tot, ho podem treure endavant tot, sigui el rival que hi sigui davant, però els partits es treballen al 100% des del minut 1. Cal aprendre dels errors.

Ara l’equip tindrà un cap de setmana sense competició que vindrà bé per recarregar piles i preparar el partit davant el Parets de dissabte dia 12. On veurem, una millora de l’equip.

Anotadors:

Miguel S. (4), Jordi F. (8), Héctor F. (1), Pere T. (2), Adrià F. (2), Marc G. (5), Enric A. (-), Guillem F. (14), Ruben van G. (4), Jaume B. (8), Jordi R. (2), Josep G. (1). 2 triples: Jaume B. 11/20 en tirs lliures –> 55%6