• Després del Pont de la Constitució i la Puríssima que va parar la competició durant 15 dies, la pilota en clau Círcol ha tornat a girar, en la penúltima jornada del 2015.

 • Abans de repassar com ha anat el cap de setmana, un apunt previ. El dissabte 5 a La Plana, el Cadet A va ser l’equip convidat a participar al Clínic que organitzava l’ABEB, l’Associació Badalona d’Entrenadors de Bàsquet. Durant dues hores i amb els ponents Òscar De Paula, actual tècnic del Cadet B del Joventut i extècnic del Círcol, i Manel Blanco, tècnic del primer equip del Granollers que milita al mateix grup que el Círcol a la Regal Copa Catalunya, el Cadet A va participar en dos entrenaments molt especials. Un d’aplicació del treball de bot en cistella gran i l’altre de l’aplicació de la Preparació Física per millorar la tècnica individual. Una grata experiència per tots els jugadors del Cadet A. Moltes gràcies a l’ABEB per comptar amb aquest equip del Círcol per fer aquest Clínic

  Fet aquest apunt, repassem com ha anat aquest segon cap de setmana de desembre en clau Círcol

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (12-13 de desembre)
 • L’Escola de Bàsquet, amb l’equip dels Grans, feia el salt inicial a la jornada Círcol amb duel a la pista dels Salesians.

 • Nova victòria en un altre gran partit del Mini davant el Sant Gervasi de Mollet a Casagemes i un nou pas endavant en l’evolució creixent i aprenentatge de l’equip

 • Fluix partit de l’Infantil femení, al Màgic davant el Cornellà. Després d’un fluix primer quart, les locals milloren prestacions i de mica en mica s’assenten a pista i aconsegueixen un triomf no massa brillant

 • El Júnior B queia a Parets en un partit on no va poder superar les dificultats posades pels vallesans.

 • Al Masnou, el Cadet 1 perd en un duel igualat en el marcador on els errors propis van pesar en la derrota badalonina

 • Intensa tarda de dissabte amb molts partits amb presència Círcol.

 • El parcial de 8-0 en contra d’arrencada en 2 minuts i el posterior 26-6 al final del primer quart va marcar des de bon començament per complert el derbi del Cadet Femení a la pista del Joventut a La Plana. Les verdinegres van estar millors, més agressives i intenses que el Círcol en tot moment i van guanyar clara i justament. Ànims i a seguir treballant.

 • Al derbi badaloní a la Sots21 Preferent, jugat a Països Catalans, la pista del Natzaret, el Sant Andreu venç al Círcol d’un sol punt, imposant el seu joc i ritme i talla la ratxa de 9 victòries seguides dels de La Plana. L’equip no perdia des de la segona jornada a Tiana. En tot cas es manté segon amb un excel·lent balanç de 9 victòries i dues derrotes

 • Clara derrota del Preinfantil davant el Ronçana a domicili

 • També va perdre el Júnior A a Calella, on va mancar concentració i actitud per treure la victòria.

 • Doble victòria abultada dels dos Sots 25 de la casa. A Casagemes, en pista i hora no habitual, el Sots25 A derrotava clarament al Voltregà. A Parets, el Sots25 1 feia el mateix, tornant a guanyar després de 3 derrotes seguides i recuperant bones sensacions de joc.

 • A Caldes, el Sènior B va obtenir una clara victòria a la pista del cuer, trencant el partit a partir del segon període, després que al primer quart, els vallesans imposessin un joc molt lent i travat i de baixa anotació. En el moment, que el Círcol va poder córrer i enllaçar bones accions, la resistència local va desistir i els visitants van fer-se amos absoluts del duel.

 • Per diumenge, la resta de la jornada Círcol es va jugar en una tarda farcida de bàsquet a Badalona i a fora de la ciutat.

 • L’habitual sessió matinal de diumenge a La Plana, amb les Sènior i les Júnior, es va traslladar circumstàncialment a la tarda i amb l’horari invertit.

 • Així doncs, les Júnior obrien foc a la jornada amb clar triomf davant el Femení Osona de 30 punts.

 • Tot seguit, les Sènior sumaven una nova victòria, la tercera consecutiva, davant el Trèvol de la Vall d’Hebrón al districte d’Horta – Guinardó barceloní. Després de 5 primers minuts de màxima igualtat i de poca anotació (2-2) el Círcol apreta defensa, recupera boles i en conseqüència pot córrer i comença a obrir forat. Amb bons percentatges des de la línia exterior i amb bona circulació de pilota, el Círcol té un gran índex d’anotació (41 punts al final de la primera meitat i al final), encaixant molts pocs punts (14 a la mitja part i al final. En 15 minuts el Círcol va resoldre el seu compromís. Moltes felicitats.

  • Sènior femení
 • Gran victòria de les Sènior en partit a casa davant el Trèvol
 • A Països Catalans, Natzaret i Círcol reeditaven derbi, 24 hores després. Seria a la categoria Cadet. El Cadet A visitava la pista del Sant Andreu on aconseguia una gran victòria, forjada en una gran segona meitat on fa un parcial de 9-21. Una bona arrencada, amb l’equip molt concentrat i tenint clar els rols i objectius marcats va permetre un primer sòlid avantatge. Sumeu-li el bon treball defensiu i el control del rebot. Al segon període, el Círcol baixa la tensió fins al punt que el Natzaret s’acosta a 7 punts a la mitja part. A la segona part, el Círcol recupera bones sensacions i trenca definitivament el matx.

 • A Tordera, el Júnior 1 cau de tant sols 2 punts en un encontre on la precipitació en atac dels badalonins va decantar la balança.

 • Finalment a Terrassa, el Sènior A concloïa jornada perdent amb el conjunt egarenc en un duel molt igualat, dominat sempre pels locals i que van acabar de tancar al darrer període

  • Terrassa - Sènior A
 • Derrota del Sènior A a la pista del Terrassa

 • I així tanquem la penúltima jornada abans de l’aturada de Nadal i l’entrada al 2016. Un 2016 que la secció de bàsquet del Círcol conmemorarà, el 75è aniversari de la seva fundació, amb una sèrie d’actes i activitats que us anirem desgranant properament. De moment ja us podem mostrar el logo conmemoratiu d’aquesta efemèride tant significativa per la secció i per tota l’entitat del Círcol Catòlic de Badalona.

 • Logo 75
 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles