C.N. Caldes 47 – Círcol 81

El Sènior B va aconseguir la victòria a la pista del cuer Caldes. Un triomf abultat, just i clar.

L’únic moment on el Caldes va oposar resistència va ser al primer període on va imposar el seu ritme lent i pesat que impossibilitava poder córrer i desenvolupar el nostre joc a la contra. La prova és el 10-11 que acaba el primer període.

Després del primer descans, l’equip s’entona, comença a recuperar pilotes i augmentar els percentatges anotadors tant a dins com a fora de la pintura. Sergi Carmona va ser el jugador més destacat de l’equip.

Al final victòria important de 34 punts en una pista molt relliscosa.

Un triomf coŀlectiu que segueix la línia dels últims partits i setmanes d’entrenament on l’equip està més acoblat en els automatismes i els sistemes marcats a part d’estar totalment adaptat com a bloc, en un equip, cal fer esment, amb moltes cares noves.

Felicitats i a seguir treballant