A.E. Sant Andreu Natzaret 46 – Círcol 79

Victòria del Cadet A en el derbi davant del Sant Andreu de Natzaret.

El Círcol va iniciar el partit buscant els avantatges ofensius, jugant amb paciència i controlant bé el rebot a les dos pistes. Tots aquests factors van donar un parcial inicial de 2 – 12 en els primers 4 minuts de partits. Amb el pas dels minuts i les rotacions, els locals van pujar el grau d’intensitat i la distància va estabilitzar-se, finalitzant el primer quart amb un resultat de 8 – 20.

Al segon quart, l’equip va perdre el control de partit, va cometre molts errors de concentració defensiva que van permetre bàsquets molt fàcils del Natzaret i va deixar de jugar col·lectivament, el que va suposar seleccions de tir molt dolentes i un gran augment de pilotes perdudes que feien que els locals anotessin al contraatac. 10 minuts molt mal jugats del Círcol que feien que el quart es perdés per 5 punts i s’arribés al descans 25 – 32.

L’actitud de l’equip a la segona part va canviar completament. Es va augmentar l’ambició defensiva, realitzant una molt bona pressió tota la pista que va permetre recuperar pilotes i còrrer. En estàtic, el fet de tornar a ser pacients i jugar amb una passada més feia que les opcions ofensives fossin molt més clares i l’equip realitzés moltes més assistències. La diferència va anar augmentant, finalitzant el partit amb el marcador de 46 – 79.

Cal destacar el fantàstic percentatge que va tenir l’equip en tirs lliures, amb un 80% d’encert.

Aquesta setmana l’equip es juga la tercera posició del grup davant del Santa Coloma. Cal recordar que al partit d’anada el Círcol va perdre per un punt en un final tràgic.