• Aquest cap de setmana hem tancat oficialment el 2015 al bàsquet del Círcol. Cap de setmana on tancàvem la primera fase dels Campionats de Promoció (categories Premini a Cadet). Els últims minuts de l’any, les darreres cistelles del 2015.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (19-20 de desembre)
 • Jornada que s’enceta a La Plana, amb la disputa de la tercera plaça a la Lliga Cadet entre el Círcol i el Santa Coloma. El Cadet A va aconseguir una victòria molt més suada del què el marcador reflecteix. En un partit molt llarg i travat per les contínues faltes i interrupcions, el Círcol malgrat comandar en tot moment al marcador, veu com els colomencs no els deixen de petja i s’aferren al partit. A mitjans del tercer període, els badalonins fan una estrebada al marcador de 17-18 punts. Però els visitants reaccionen i es posen a 9 punts just al acabar el tercer acte. Al darrer quart, el Círcol torna a allargar l’electrònic i finalment estabilitza marges fins la botzina final. Així doncs, el Cadet A tanca primera fase en tercera plaça. Felicitats.

 • A continuació, a La Plana, el Círcol, i més concretament l’infantil femení esdevé visitant per enfrontar-se a Maristes en el derbi de la jornada en aquesta categoria. En un molt fluix partit en línies generals, les del Màgic acaben vencent de 10 punts. Amb aquesta victòria, l’equip acaba la primera fase en segona plaça, havent perdut només els dos partits amb l’AESE, el líder imbatut. Felicitats

 • El Premini i el Mini A tanquen la primera fase de la temporada acabant líders de Lliga i amb exceŀlents sensacions. El Premini vencia clarament a Casagemes al Vilassar i el Mini derrotava a domicili les Escoles Públiques de Badalona Centre a la pista de la Jungfrau, en un bon partit a nivell mental i d’intensitat. Així doncs, el duel pel liderat final a la categoria Mini de la Lliga cau del costat del Círcol. Moltes felicitats.

  • Mini A - Jungfrau
 • Victòria per acabar l’any del Mini a la pista de les EPBC
 • El Preinfantil va acabar primera fase de temporada a casa, a Països Catalans, amb derrota davant la UE Mataró. Els badalonins acaben cuers, però millorant sensacions i amb el record del gran derbi amb el Natzaret de finals de novembre, com a mostra d’aquesta millora. Ànims i a seguir treballant

 • El Júnior B obria la tarda de dissabte a la pista del Santa Coloma, en un duel que va acabar radicalment distint com va començar. Domini inicial local. Al tercer període els colomencs van obstaculitzar l’atac del Círcol que era incapaç d’anotar. A l’altre cantó de la pista, els locals anotaven fàcil i semblaven trencar el matx amb un +20 favorable al marcador. Al darrer quart, va aparèixer la millor versió dels visitants i van eixugar de mica en mica l’avantatge. Les tornes havien canviat. Santa Coloma travat en atac i Círcol anotant fluït. A manca d’un minut, el marcador assenyalava un petit avantatge de 4 favorable al Santa Coloma (66-62). Al cara a cara final, els colomencs des de la línia de tirs lliures, el Santa Coloma rubrica el triomf. Quedem-nos amb el gran darrer quart del Círcol i l’orgull per seguir treballant, lluitar i superar la gran barrera que va ser el final del tercer quart. A seguir treballant.

 • A Pomar, triomf del Cadet 1 però amb domini del Calella. I és que els maresmencs van imposar el seu ritme i joc i només accions puntuals on el Círcol va trencar la monotonia existent, van fer que la victòria es quedés a casa. Mal partit del conjunt de Pomar. Al final, l’equip acaba segon a la Lliga de fase prèvia, darrere l’AECAM de Malgrat. Felicitats i a seguir treballant.

 • El Sots25 1, al capvespre a la pista del Boet de Mataró, va veure com els maresmencs, un dels capdavanters de la Lliga, van ser superiors en tot moment als badalonins, en el primer partit dels 4 que es van jugar el cap de setmana entre els dos clubs.

 • El Júnior A estrenava diumenge en hora no habitual (les 9) i en escenari no habitual (Casagemes) rebent el Boet. Va ser el segon partit del cap de setmana entre el Círcol i el conjunt mataroní. El partit va començar amb uns locals adormits i a mercè del ritme mataroní. Posteriorment reaccionen i acaben el primer període amb un petit coixí de 5 punts, després d’un parcial d’11-0. A partir d’aquest instant, igualtat sense dominador clar. Al final, el Círcol va saber controlar el partit, amb ofici i va aconseguir una victòria important per insuflar confiança a l’equip just abans de Festes. Moltes felicitats.

  • Junior A -Mataró
 • El Júnior A va guanyar al Boet Mataró
 • A Pomar, el Cadet B queia amb el potent UB Mir, líder imbatut de la Lliga, per tancar en quarta posició, la primera fase de la Lliga.

 • A La Plana, una marató de gairebé 12 hores tancava el 2015 de bàsquet oficial a Can Cartrons. De 9:00 del matí a passades les 21:00 del vespre, l’emblemàtic pavelló va ser Círcol al 100%. Al matí, torn pel bàsquet femení. A la tarda, pel masculí. Arrencava tot plegat, el Círcol Catòlic de Badalona – Cercle Catòlic de L’Hospitalet a la Lliga Cadet Femenina. Les badalonines queien amb les riberenques, per tancar la primera part de la temporada en 6ena plaça de la classificació final de la seva lliga prèvia.

 • Tot seguit, les Sènior tancaven 2015 amb un dur compromís amb el Sant Joan de Mata del districte de Sant Andreu de Barcelona. I ho feien guanyant el 4art partit consecutiu amb certa comoditat, demostrant un cop més la bona evolució que fa temps que mostren. No va ser, però, fins després del descans que el Círcol va agafar la directa per resoldre un partit complicat i igualat a la primera part. Moltes felicitats.

 • La matinal de bàsquet femení es tancava amb el partit de les Júnior enfront el Draft Gramenet i l’ajustat triomf local per 4 punts. El Círcol va fer un partit gris davant d’unes colomenques que van fer un gran treball defensiu combinat amb un gran encert des de la línia de tres que va dificultar, i molt, la victòria de les badalonines.

 • Després de dinar, La Plana tancaria 2015 en clau Círcol amb els partits del Sots21 Preferent i dels dos Sèniors masculins.

 • Després de la derrota la setmana passada al derbi amb el Natzaret, el Sots21 tornava a guanyar. Ho feia en derrotar amb relativa comoditat al La Salle Manresa, en un partit força fluid. L’arrencada va ser molt bona, amb un 20-4 al final del primer acte. Però, a la represa, els bagencs van sortir més entonats, cosa que obligà al conjunt local a demanar temps mort per reconduir la situació. Cosa que van fer. Després del descans, però es va repetir la tònica del segon quart. Els manresans van estar més ficats que un Círcol que va trigar 5 minuts a anotar una cistella. Al final del quart, la diferència tornava a rondar els 20 punts. Marge que es va mantenir als darrers 10 minuts, amb un Manresa que sempre plantà batalla.

 • Tot seguit, el tercer Círcol – Boet Mataró de la jornada, el del Sènior A a la Regal Copa Catalunya. Els mataronins van ser dominadors del duel des del salt inicial on van estar més sòlids a la pintura, en la lluita pel rebot i en defensa. Van arribar a dominar de 15 punts l’electrònic cap a meitats del segon període. La seva superioritat física i envergadura es va fer palesa ben aviat. Malgrat els intents i que es van aproximar fins a 6 punts dels maresmencs, el Círcol no va poder superar en cap moment al Boet. Molts ànims.

  • Sènior A - MAtaró
 • Derrota del Sènior A davant el Boet a La Plana
 • En paraŀlel, a la mateixa hora, al Maresme, es jugava el darrer Boet – Círcol d’aquesta sèrie d’enfrontaments entre ambdós equips. Era el partit del Júnior 1. Derrota al feu mataroní de tant sols un punt on el desordre ofensiu als tres darrers quarts va ser un handicap important en les opcions de victòria visitant. Molts ànims.

 • I encara a la mateixa hora a Cardedeu, el duel del Sots25 A que es salda amb derrota al Vallès.

 • I a La Plana, després del Sènior A, el partit del Sènior B que posava punt i final al 2015 de bàsquet oficial a Can Cartrons. Davant el Sant Gervasi de Mollet. Mala arrencada del matx amb un 0-6 en contra que obliga al Círcol a parar el temps als primers 5 minuts. No és fins a meitats del segon període que els locals s’enganxen al partit. A meitats del tercer acte, el Círcol agafa el primer avantatge a l’encontre i el domini definitiu del mateix. El Sant Gervasi va quedar anuŀlat en atac per l’exceŀlent treball defensiu. En conseqüència, el parcial de 50-30 de la segona part que va finiquitar el partit. Una cistella de 2 a falta de 4 segons pel final del matx va ser el darrer punt del Sènior B en el partit, el 78-59 final i el darrer bàsquet oficial de la secció de bàsquet del Círcol Catòlic en aquest any 2015.

 • I amb aquesta victòria del Sènior B es tancà el 2015 oficial al bàsquet del Círcol, però l’activitat no s’acaba i al llarg d’aquestes Festes, alguns equips del Círcol disputaran amistosos o tornejos de cara a la reentré de la temporada al gener de l’any que ve. Us anirem informant a les nostres xarxes socials.

 • Això si, tanquem la darrera crònica del 2015. Un gran any pel bàsquet del Círcol, on més enllà dels resultats obtinguts, els equips han crescut i evolucionat fantàsticament, la qual cosa ens congratulem i ens fa sentir molt orgullosos. 2015 és l’any del rècord d’inscrits a la nostra Escola de Bàsquet (20 nens i nenes entre P4 i 2on de Primària), del millor Campus de Setmana Santa en nombre de participants (una 80ena), de nous amistosos internacionals amb conjunts danesos, holandesos i irlandesos; de l’exitosa primera edició del 3×3 del Círcol a La Plana i voltants a mitjans de juny que tancava temporada i on van passar més de 200 persones del Círcol i d’altres clubs i gent de Badalona i de fora; o de les primeres Jornades de Tecnificació per a Cadets i Júniors de gran acollida al juliol.

 • Tanquem 2015, amb el 2016 trucant a la porta. Un 2016 molt especial per la secció. L’any que el Bàsquet del Círcol commemorarà el 75è aniversari. I ho farà amb tot un seguit d’actes i esdeveniments que us anirem desgranant ben aviat.

  • Logo75
 • Marxem de vacances amb aquest VIDEO on tota la família del Círcol us felicitem el Nadal. Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat i fet confiança aquest any. Us desitgem un molt bon Nadal i els nostres millors desitjos pel 2016. Esperem retrobar-vos aviat.

   • Presentació
 • Tornarem passat Festes. Bon Nadal, Feliç 2016…

 • Molta sort, salut i cistelles