• Primera jornada oficial del 2016 al bàsquet de Can Cartrons. Primera jornada del 2016, l’any del 75è aniversari de la secció. Enrere deixem el Nadal. Un Nadal que a part de descansar van aprofitar els equips per fer a part d’alguns entrenaments, amistosos i tornejos. El Mini tancava any al tradicional Torneig de la Seu, un any més, i un any més on els nois i noies van gaudir de valent. El Premini disputava el Torneig organititzat pel Bàsquet Despí. L’Infantil femení queia amb el Lima Horta a la final del Torneig que s’organitzava al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El Preinfantil jugava un amistós a Vilassar de Dalt. El mateix feia el Júnior A, que disputava un amistós amb el Sots25 del Vilassar de Dalt. El Sènior B disputava dos amistosos amb el Natzaret i el Llefià, dos equips de Segona Catalana, en el marc del Torneig Nadal Solidari que organitzava el Sant Andreu. I el Sènior A estrenava 2016 al Torneig Memorial Jordi Sabater de la Bisbal d’Empordà. Per segon any consecutiu, el Círcol estrenava Any Nou disputant aquest clàssic i prestigiós Torneig de les comarques gironines. A semifinals, gran paper del Círcol on va caure amb el Quart de Girona, conjunt de la Lliga EBA. Finalment, l’Escola de bàsquet encetava l’any en la Trobada d’escoles al Pavelló de Llefià.

  • Memorial Jordi Sabater
 • El Sènior A va participar al primer cap de setmana de 2016 al Memorial Jordi Sabater a la Bisbal d’Empordà
 • Passat ja el Nadal, els equips del Círcol ja es preparen pel segon tram de la temporada i de fet alguns ja han disputat els primers partits oficials del 2016. Són els equips Júnior i superior.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (9-10 de gener)
 • El Sènior femení encetava el 2016 en clau Círcol amb un derbi a Països Catalans, la pista de l’ABB. I ho feia de la millor manera: amb una victòria solvent. Amb una gran arrencada i engruixint marcador a base de triples, el Círcol pren una sòlida avantatge que semblava trencar el partit però, les visitants es van travar i les locals es van reenganxar al duel. No va ser fins ben entrada a la segona meitat quan la defensa, la major intensitat i la sortida a la contra del Círcol va sorgir efecte per sentenciar el duel. Una victòria més i ja és la cinquena consecutiva d’un Círcol que segueix en clara bona progressió.

 • Tot seguit a Casagemes, doble Círcol – Masnou per arrencar l’any. Primer a la categoria Júnior amb el duel del Júnior 1. En un partit marcat per moltes faltes, interrupcions i aturades, el Masnou va acabar vencent gràcies a la diferència de 15 punts del darrer quart amb un Círcol que només pot anotar 5 punts.

 • A continuació, el Sots25 1 queia amb el conjunt maresmenc de 22 punts, marge que va assolir ja a la primera meitat. A la represa, el Círcol va poder estabilitzar marges, amb una millora de joc i tenir el control del partit per almenys no veure incrementat marcador

 • Victòria del Sots25 A davant el Palau de Plegamans a La Plana en l’estrena del 2016 amb nou tècnic a la banqueta del Círcol: l’Oriol Entrena. En un partit marcat per la duresa i la permisivitat arbitral, el Círcol va mantenir el cap fred per no perdre el domini al matx.

 • El Júnior B encetava la jornada de diumenge a La Plana on queia amb el Cardedeu amb certa claredat, després que al segon període, un parcial de 2-20 trenqués absolutament el partit. Malgrat que a la segona meitat, el Círcol va estar més concentrat i va anar retallant marges fins a situar-se a tant sols 6 punts dels vallesans, no va poder culminar la remuntada.

  • Júnior B
 • Derrota del Júnior B amb el Cardedeu
 • A continuació el Júnior A vencia al Pineda, equip de la part baixa de la classificació, en un partit jugat de menys a més pel Círcol que va anar paulatinament desempallegant-se dels maresmencs, a mesura que passaven els minuts.

 • A la tarda, el Sots21 Preferent obria la sessió a La Plana, derrotant al cuer Vic amb comoditat però sense jugar un bon partit, on li va marcar intensitat. La resistència vigatana va durar els 10 primers minuts, quan, en els millors moments del Círcol, els badalonins van prendre la batuta i les diferències al marcador.

 • Tot seguit, és repetia la jugada. Círcol i Vic estrenaven 2016 en partit de la Regal Copa Catalunya. El Sènior A arrencava el nou any amb. Després d’una primera part incerta i emocionant al tanteig, els osonencs marquen les primeres distàncies a l’electrònic a la tornada del descans de vestidors. Ho fan des de la línia de 3. Els marges, sempre rondant els 12 punts, s’estabilitzen. Així doncs, el Sènior A comença el 2016 amb una derrota davant d’un rival de la part alta de la taula.

 • La tarda a La Plana acabava amb el triomf del Sènior B davant el Canovelles, la cinquena consecutiva. Un duel que es desencalla al segon temps, sobretor en un excel·lent tercer període.

 • I en l’única visita d’un equip Círcol fora de Badalona, les Júnior queien clarament a Lliçà, en un mal partit de les visitants per tancar la primera jornada oficial de bàsquet del 2016.

 • Més enllà de la jornada, com hem dit aquest 2016 celebrem el 75è aniversari de la secció i ho fem amb tot un seguit d’actes i accions. La primera és el Circontesta: el joc de preguntes per conèixer la història del bàsquet de Can Cartrons. Trobareu tota la informació i la manera de participar a les nostres xarxes socials i al bloc del Circontesta. Us animem a participar en aquest joc i commemorar d’una manera especial aquesta efemèride tant significativa pel Círcol com és el 75è aniversari de la secció de bàsquet.

  • Logo75
 • La setmana que ve tornen en competició la resta d’equips de l’entitat i deixarem enrere definitivament les vacances de Nadal que esperem que us hagin aprofitat.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles