Círcol 43 – VIVE – El Masnou Basquetbol 63

El Círcol retornava a la competició de lliga amb un partit molt difícil a Casagemes davant el Masnou Basquetbol, que és un ferm candidat a pujar a tercera catalana i que ocupa el segon lloc a la taula classificatòria.

El Círcol no va fer un primer quart brillant però es mantenia viu al marcador gràcies a dos triples anotats per Jordi Ferro i Jordi Rull al principi i final del període respectivament. El resultat era de 10 a 16 i no reflectia la superioritat en moltes facetes del joc del rival. El Masnou era superior físicament, i va treure molt de rèdit del rebot ofensiu, una de les seves armes. Gairebé tots els punts eren fruit d’un mal balanç nostre o de segones opcions.

El segon quart, va ser la clau del matx. Un parcial inicial de 0-13 va sentenciar moralment els nostres, que eren incapaços de trobar la cistella contrària. Sense encert, inclús en bones accions d’atac ja fossin tir o penetracions, els nostres només van ser capaços d’anotar sis punts en deu minuts. Quant davant tens un rival d’aquesta entitat i perdones així, ho acabes pagant. Parcial final de 6-18 i mitja part amb un marcador de 16-34.

Però aquest equip és així, i sense la pressió del marcador la segona part va tenir una cara totalment diferent a aquest segon període. El Círcol només va perdre la segona part per dos punts de diferència. I és el que el Círcol va guanyar el tercer període per 14-12 en un quart seriós i força ordenat.

El Círcol hauria pogut baixar la diferència al marcador si hagués estat més encertat des de la línia de tirs lliures al darrer quart. Finalment, resultat de 43-63 pels maresmencs que deixa el Círcol amb un balanç de 6-6 al bell mig de la taula de la lliga.

El Círcol tancarà la primera volta visitant una pista complicada, la de l’Ametlla del Vallès amb l’objectiu de finalitzar aquesta fase de la lliga amb balanç positiu.

Confiança en tot allò que fem a la pista i creure en els companys, junts, sumem més.

Anotadors:

Miguel S. (4), Jordi F. (13), Héctor F. (-), Pere T. (-), Adrià F. (5), Marc G. (4), Enric A. (7), Guillem F. (3), Ruben van G. (-), Jordi R. (3), Josep G. (4), Jaume B. (-). 5 triples: 2 Jordi F., Jordi R., Enric A. i Guillem F. 2/7 en lliures.