CB Parets 44 – Círcol 72

El Círcol es va retrobar amb la victòria a la pista del Parets en un bon partit en línies generals i l’equip local va fer un gran partit i intentant jugar un bon bàsquet.

Mostra d’això és la gran igualtat del primer quart, amb un resultat de 12-13 que faria preveure que no seria un partit del tot còmode si no ens posàvem les piles.

Els primer minuts del segon període el Círcol va estar molt encertat des del perímetre i fruit d’això és el parcial de 3-12 que va infringir als vallesans. També l’equip va estar molt encertat als tirs lliures, a diferència d’altres ocasions. 24-36 al descans era el resultat.

La segona meitat va començar amb una sortida en tromba dels nostres que va sentenciar el partit. Un 0-14 posava la màxima diferència al marcador, 26-50 i feia que el Círcol jugués tranquil i relaxat.

Un calc del quart anterior és la sortida del quart quart amb un parcial de 0-14 i feia que la diferència s’eixamplés fins els trenta punts.

Partit finalment plàcid per al Círcol, que es retroba amb la victòria. 44-72 fou el resultat final.

Anotadors:

Miguel S. (4), Jordi F. (16), Héctor F. (4), Pere T. (-), Adrià F. (9), Marc G. (7), Enric A. (-), Guillem F. (4), Ruben van G. (10), Jaume B. (5), Jordi R. (5), Josep G. (9). 3 triples anotats: Josep G., Adrià F. i Jaume B. 14/20 en tirs lliures.

L’equip tancarà l’any visitant la difícil pista d’uns dels segons classificats, el Boet Mataró.