AE Boet Mataró 73 – Círcol 48

Els nois del sots 25 ‘1’ tancaven el 2015 visitant la complicada pista del Boet Mataró, segon classificat i un dels rivals més forts del grup.

El Círcol va signar un dels millors quarts de la lliga, jugant de tu a tu i amb un bon encert. Un quart on fins a set jugadors van anotar algun punt i fins i tot vam veure el primer triple del pivot Héctor Feliz. El Círcol estava per sota al marcador al final del quart, 19 a 22. El marcador podria haver estat perfectament favorable al Círcol de no ser pels errors comesos i fer faltes inoportunes i perdre pilotes en situacions clares per poder augmentar diferència al marcador.

El segon quart va ser dolent pels nostres, i l’equip només va ser capaç d’anotar vuit punts. Al descans s’arribava amb un resultat de 36-27. Una pena el poc encert en aquest període perquè el resultat hauria estat molt igualat.

Un altre bon tercer quart i molt competit per part dels nostres però que no aconseguien reduir la distància al marcador. Així començava el darrer període amb un -11 a l’electrònic.

El darrer quart, per oblidar, fins a quatre triples va anotar l’equip local que van acabar d’enfonsar els nostres que tan sols serien capaços d’anotar dues cistelles en joc. I la diferència s’aniria eixamplant fins arribar a un immerescut resultat final massa gran: 73 a 48. I és que a la segona meitat el Círcol només anotaria 21 punts. Greus problemes ofensius, molt desencert i moltes males decisions a l’hora de segellar els contraatacs. Cal millorar això.

Bones festes i bon any nou a tothom.

Anotadors:

Miguel S. (3), Jordi F. (9), Héctor F.(5), Pere T. (3), Adrià F. (2), Marc G. (-), Enric A. (4), Guillem F. (7), Ruben van G. (8), Jaume B. (-), Jordi R. (-), Josep G. (7). 2 triples: Héctor F. i Josep G. 8 de 18 en tirs lliures.