• Cap de setmana d’inicis i finals. Jornada que combinava el final de la primera volta a les categories Júnior i superior masculines amb l’inici de la fase regular a les categories de promoció. Per tant, oficialment deixem enrere el Nadal i tot el Círcol ja s’ha posat en marxa aquest 2016, en aquest segon tram de temporada.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (16-17 de gener)
 • A Cerdanyola del Vallès dissabte al matí, l’infantil femení encetava la jornada, i la seva particular fase regular amb una clara desfeta. Després de competir durant la primera meitat, un dur parcial de 27-2, posterior, enterrava tota opció de seguir l’estela vallesana que es va endur el xoc amb un clar tempteig

 • El Premini obria foc a Casagemes. I ho feia caient amb el Cercle Catòlic de L’Hospitalet en el seu primer matx de fase regular. Davant d’un bon equip que va posar moltes dificultats en el joc, el Círcol va plantar cara sempre al conjunt riberenc, superior en físic.

 • Tot seguit, el Mini disputava derbi amb Badalonès per encetar la segona part de temporada. També va patir derrota. En tot cas bons partits dels dos equips federats més petits del club per començar a adaptar-se a la nova categoria, on l’exigència serà superior.

 • Mentrestant a Països Catalans, el Preinfantil guanyava el Sant Quirze amb bona imatge i millors sensacions, denotant la millora de l’equip i l’evolució positiva del conjunt de Jaume Lleal i Ramon Domeng. .

 • A la tarda, a Pomar, un Círcol – Llefià encetava fase regular pel Cadet 1. En el millor partit de la temporada, el Círcol va arribar a marxar de 12 punts al tercer període, trencant la igualtat existent fins al moment. Però a falta de 5 minuts pel final del matx, el Llefià es posa a només 4 punts dels locals. Al final, els de Santi Rodríguez i Albert Chalmeta saben gestionar els minuts finals, administrant la diferència i s’enduen la victòria.

 • Tarda de dissabte de molts desplaçaments amb bons resultats i bones sensacions.

 • A Tona, el Júnior B queia a la pròrroga, en un duel molt igualat i incert, el qual s’arriba amb empat al final dels 40 minuts en un final polèmic. A la pròrroga i després de 3 minuts sense anotar per cap dels dos equips, el matx embogeix i al final els osonencs s’enduen el partit. Malgrat tot, bona imatge del Círcol a Osona.

 • Bona imatge i victòria abultada del Sots25 A a Tiana. Un esplèndid final i un parcial de 6-32 decanta la balança al bàndol badaloní.

 • I bona imatge i victòria del Sènior B a Lliçà on venç de 8 punts al final, tot i anar guanyant de 20 punts des de l’inici del matx. Ja són, amb aquesta sis victòries seguides dels de Ricard Santiago i Jordi Garcia que segueixen amb pas ferm al pom de dalt de la taula classificatòria.

 • L’endemà, diumenge, UBSA i Cadet A obrien foc a la fase regular, al pavelló Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs. Després d’una bona arrencada on arriba a guanyar de 16 punts (3-19) els badalonins s’estanquen i els adrianencs paren el cop, combinat a més amb un cert conformisme visitant. Al tercer període, el Círcol torna a la dinàmica inicial i amb un +31 sentencia el duel. Però immediatament, la dinàmica va tornar a la del segon període i l’UBSA retalla marges fins els 22 finals. Bona victòria malgrat tot per estrenar el 2016 del Cadet A.

 • Una estona abans, era el Cadet Femení que encetava una marató matinal de bàsquet femení amb segell Círcol. Ho feia amb derrota ajustada davant el Sant Gervasi de Mollet.

 • Tot seguit, el Sènior femení vencien a les Escolapis de Sarrià barcelonines i ja sumen sis victòries consecutives. Després d’un inici fluix, el Círcol s’entona a la segona meitat i malgrat la zona tancada plantejada per les visitants, les badalonines prenen el control i assoleixen un triomf sòlid des de la bona defensa (les barcelonines són incapaces d’anotar als darrers 15 minuts) amb bons atacs i llançaments exteriors.

 • I per acabar la matinal a La Plana, les Júnior vencien amb patiment al Premià en un duel on després d’arribar a dominar de fins a 20 punts de marge, les maresmenques es reenganxaven a l’encontre a meitats del tercer període. Una bona sortida al darrer acta impulsa al Círcol als 10-12 punts de diferència a l’electrònic que seria decisiva a la fi del partit, ja que s’acabaria sofrint per obtenir la victòria gràcies a un combatiu Premià que retallaria marges fins als 4 finals

 • A Pomar, gran victòria del Cadet B davant el Lluïsos de Gràcia, de 50 punts en un partit de claríssim domini local.

 • I a Països Catalans, un altre derbi Badalonès – Círcol, prenien presència a la jornada. Va ser a la Sots21 Preferent, per tancar primera volta de temporada. El conjunt de La Plana guanyava als Dimonis, en un partit més complicat que el què diu el marcador. No va ser fins a la segona part que es va desencallar el matx, gràcies a l’encert al tir que trencà el plantejament zonal local.

 • A L’Hospitalet, al barri de Collblanc, el Júnior A concloïa primer tram de la 15/16 amb victòria davant el Collblanc-La Torrassa. Gràcies al bon treball ofensiu, els badalonins van superar als riberencs.

 • A Vilassar de Mar, el Júnior 1 cau a la pròrroga d’un sol punt i tenint el bàsquet final per anotar la cistella final. És el tercer partit dels 4 últims que ha jugat el Círcol que el partit acaba de manera ajustada. I aquest cop en creu.

 • El Sots25 1, a primera hora de la tarda a vencia a l’Ametlla del Vallès. En un partit on sempre va anar a remolc local, un parcial final de 5-23, capgirava la truita. La victòria marxava a Badalona.

 • Tota la jornada quedava vist per sentència, a expenses del darrer partit de la jornada. Diumenge al vespre a Sant Josep, derbi a la Regal Copa Catalunya, entre el conjunt parroquial i el Sènior A. Derbi que tanca primera volta i que, efectivament, tindrà capítol final per tancar la temporada a La Plana, a casa, al maig. I no hi ha millor colofó a la jornada que relatar-vos el què va passar ahir en la gran victòria del Círcol a la pista del líder. Amb un equip unit, malgrat les baixes que patia i amb una gran afició al darrere que va animar de manera extraordinària, el derbi només va tenir color Círcol. Des del salt inicial, passant pel marge sempre al voltant dels 10 punts assolits ràpidament i fins a la botzina final. La bona defensa que va anular els puntals ofensius groc-i-liles, un bon treball ofensiu amb anotació alta, l’actitud i la tranquil·litat visitant en instants de rauxa local en el moment de remuntar a la desesperada. Molts fils que es van unir per tramar el millor partit de la temporada que trenca una ratxa negativa de 3 derrotes consecutives. Moltes felicitats a tot l’equip i a tota la família del Círcol que es va congregar en massa al Centre Parroquial per obtenir tots junts una gran victòria. Així de bé tancàvem la jornada.

  • Sant Josep - Círcol
 • Gran victòria del Círcol a la pista del líder Sant Josep
 • Més enllà de la jornada esportiva, dos apunts informatius de secció:

 • Ja estan obertes les inscripcions pel proper Campus de Setmana Santa 2016 de L’Hospitalet de l’infant. Alerta, perquè les places són limitades i ja tenim molta gent inscrita. Envieu ràpidament un correu electrònic a la direcció basquetcircolbdn@gmail.com perquè les inscripcions es fan per ordre d’arribada. Afanyeu-vos per viure una Setmana Santa especial i fantàstica amb aroma Círcol.

 • I parlant del 75è aniversari del bàsquet de Can Cartrons, ja teniu les respostes i la primera classificació de la primera setmana del concurs Circontesta, el nostre particular joc de preguntes i investigació sobre la història de la secció. I ja teniu també, les preguntes de la segona setmana a les nostres xarxes socials i al bloc del Circontesta. Molta sort a tots.

 • I així tanquem la primera jornada completa pels equips del Círcol del 2016, la del final de la primera volta per uns i el de l’inici de la fase regular pels altres. En tot cas i per a tots, la jornada que encetava ja el segon tram de la temporada 2015/2016

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles