UB Sant Adrià 42 – Círcol 64

Victòria del Cadet A en l’estrena de la fase regular 

El partit ha començat amb un Círcol molt ben mentalitzat, realitzant molt bones defenses, controlant el rebot defensiu i circulant bé la pilota per trobar tirs alliberats. L’encert que ha acompanyat aquest bon treball ha permès un parcial d’inici de 3 – 16. Dos tirs exteriors de l’UBSA al final del primer quart han posat el 8 – 21 al marcador.

L’inici de segon període ha estat molt més fluix, precipitacions ofensives que provocaven males seleccions de tir o pilotes perdudes han fet que els locals aconseguissin bàsquets fàcils de contraatac i retallessin les diferències. Tot i això, l’equip ha estat capaç de canviar aquesta dinàmica perillosa i aconseguir un parcial que ha permès guanyar el quart 15 – 20 i marxar al marcador 23 – 41.

L’equip volia créixer defensivament i així ho ha fet al tercer quart. Una molt bona defensa d’1×1 amb molta activitat per part de tots els jugadors ha fet que s’anotessin bàsquets de contraatac, alguns inclús sense que la pilota toqués el terra. Tot i això, l’equip en estàtic ha tingut més problemes, degut també al mèrit de la millora defensiva del UBSA. El quart es tancava 6 – 17.

Desgraciadament, l’equip no ha estat capaç de mantenir el bon treball dels primers tres quarts en els últims deu minuts. La baixada d’intensitat i concentració ha fet que defensivament l’equip fos molt vulnerable, sent superat constantment i permeten molts rebots ofensius. Aquesta manca de tensió també s’ha notat davant, perdent fins a 11 pilotes en el quart, realitzant accions individuals que xocaven contra la defensa local i fallant molts tirs clars. El resultat de tot això és que el quart s’ha perdut 13 – 6.

Cal aprendre d’aquest partit per veure que hi ha una gran diferència de joc i resultat en funció del nivell d’ambició, concentració i intensitat que té l’equip. Els partits duren 40 minuts independentment del resultat i s’ha de treballar al màxim cada segon per respecte a l’equip, al rival i al bàsquet.

Com a aspecte més positius comentar que els 11 jugadors van anotar, tots fent 4 punts com a mínim i 10 com a màxim, mostra de la força de l’equip per sobre de les individualitats.

La setmana que ve debut a la Plana davant del CET Montseny dissabte a les 9.00 h.