Círcol 64 – UB Llefià 60

Actitud i esforç. El cadet 1 del Círcol va firmar el millor partit de la temporada davant un bon i treballat conjunt com és el Llefià. Tot i ser un equip de primer any, tenen un gran potencial físic i practiquen un bon bàsquet. Segur que els anirà molt bé la temporada. Per mi, com a entrenador, sempre és especial jugar contra aquest equip ja que va ser a l’escola de bàsquet de l’antiga Ronda on vaig jugar dos anys vaig començar a estimar aquest esport.

L’equip va oferir la millor imatge i va completar un gran partit. Fruit de l’esforç, la defensa i la confiança en allò que hem de fer. Ara però, cal augmentar nivell dels entrenaments, per encara poder jugar millor.

Al final, el partit es va decidir als últims trenta segons després d’una gran reacció dels llefianencs.

L’equip jugarà el proper dissabte a Premià de Dalt. Endavant!