• Círcol 90 – CE Montseny – CET10 23

  • L’equip es plantejava el partit amb uns objectius clars: augmentar el treball defensiu col·lectiu, tenir més voluntat de córrer la pista i ser més constants en l’esforç independentment del resultat, objectius que es van aconseguir.

  • Els primers minuts de partit van començar amb un Círcol fent un bon joc col·lectiu davant i un equip visitant que, gràcies al bon treball sense pilota i a la lectura dels blocs indirectes, aconseguia trobar situacions de bàsquet. La millora defensiva va permetre frenar l’anotació visitant i fer molts punts de contraatac en aquest primer parcial, tan després de pilota recuperada com de rebot defensiu. Els primers 10 minuts es tancaven amb un resultat de 32 – 11.

  • Després d’un primer quart amb un encert molt alt, els primers 5 minuts següents van ser d’un nivell molt baix, amb constants errades en finalitzacions senzilles i anotant tan sols una cistella en aquest tram. Com a contrapartida, el nivell defensiu de l’equip va ser molt correcte. El resultat d’aquest període (11 – 4) mostra la manca d’encert ofensiu dels equips, arribant al descans amb un resultat de 43 – 15.

  • Al tercer quart va tornar la fluïdesa ofensiva, amb una molt bona circulació de pilota per trobar tirs alliberats. Per molt que el nivell d’encert general del partit no fos bo, l’equip va treballar en equip per poder trobar les millors opcions possibles. La concentració defensiva va ser alta, augmentant l’esforç en línia de passada. S’arribava als últims 10 minuts 65 – 17.

  • S’havia posat molt èmfasi en els entrenaments setmanals sobre la importància de cuidar de la pilota i reduir al màxim les pilotes perdudes i l’equip va respondre en els tres primers quarts, però a l’últim quart el Círcol va cometre moltes imprecisions, especialment en passes de sortida, cometent més violacions que en la resta de quarts junts. El partit va finalitzar 90 – 23.

  • Felicitar als dos equips per esforçar-se durant tot el partit tot i la diferència en el marcador.

  • Aquesta setmana el Círcol juga a la pista del Bosco Horta el dissabte a les 9.30 h.