• CB Premià de Dalt 67 – Círcol 40

  • El Círcol no va poder mantenir el bon nivell mostrat a la primera meitat del partit, on va competir en tot moment i mostra d’això és la mínima diferència de punts a l’electrònic. Al tercer quart el Círcol no es va trobar en cap moment amb si mateix i va perdre la cara al partit. L’equip local va assolir una màxima avantatge de deu punts que amb l’ajut d’una defensa zonal incapaç d’atacar per part dels nostres va fer que anessin ampliant la diferència al marcador fins el resultat final. Cal ser sòlids, regulars, i no baixar mai la intensitat intensitat i sobretot treballar i incidir en aquells aspectes del joc on tenim influència i depenem de nosaltres mateixos. La resta ni podem ni hem de voler controlar-ho. Cal seguir aprenent dels errors.

    Felicitar la feina en el seu primer partit com a primer entrenador de l’Albert Chalmeta.

    Proper partit davant el Masnou B al pavelló de Casagemes dissabte a les 7 de la tarda.