• Si la jornada passada la majoria de la jornada es desenvolupà fora de casa, aquesta va passar tot el contrari. Tot un reguitzell d’equips del Círcol van jugar a casa tant dissabte com diumenge en una gran jornada basquetbolística a Badalona.

 • I a banda, els petits de l’Escola de Bàsquet van disputar un amistós amb els Salesians

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultas (30-31 de gener)
 • Abans d’aquest festival de partits com a local del Círcol, el Cadet A va obrir foc, dissabte al matí, derrotant al Bosco Horta a domicili. Després d’uns minuts d’incertesa on els barcelonins van dominar en el joc i el marcador, els visitants es van situar en el partit i van prendre el to al matx, malgrat el plantejament zonal dels hortencs que va plantejar certes dificultats. La bona circulació de pilota en atac i la pressió defensiva, on es va recuperar moltes pilotes, del Círcol va fer que la distància al marcador s’eixamplés distàncies màximes als 25 punts. Als darrers minuts, amb el matx resolt, els badalonins es relaxen i els locals aconsegueixen retallar un pèl els marges, guanyant l’últim acte del matx. En resum bon partit del Círcol. Felicitats!

 • I bon partit, molt bon partit del Círcol, en aquest cas, del Preinfantil, a casa, a Països Catalans davant l’UB MIR. Els de Jaume Lleal i Ramon Domeng, ràpidament, van imposar el seu joc i el seu ritme al duel. En 5 minuts, 17-0. Tot seguit, els badalonins mantenen la regularitat i el control del matx fins al final del matx. Els de Montcada i Reixac, malgrat l’esforç, només poden anotar 13 punts i abans d’acabar el sisè període, el marcador es tanca. Victòria del Círcol, en un molt bon partit, per dotar de confiança a un equip que segueix evolucionant en bona línia. Enhorabona!

 • Al Màgic, l’Infantil tornava a tenir partit a casa, com la setmana passada. Les noies de Lluís Alarcón, Marta Molina i Bernat Rojo van caure amb el JET de Terrassa en un duel on sempre van estar ficades dins el partit amb molt bon joc. Llàstima. Molts ànims!

 • Mentrestant, el Cadet B queia amb Manyanet del districte de Sant Andreu de Barcelona a domicili en un molt mal partit.

 • D’altra banda, el Mini queia clarament derrotat a la pista d’un superior Les Franqueses tant en joc com en físic.

 • Dissabte a la tarda, les Júnior visitaven l’Arenys on treia la victòria en un molt bon partit, sobretot en l’apartat defensiu, ja que van deixar les maresmenques en només 21 punts. A més van sobreposar-se a un mal segon quart i a la defensa zonal rival amb molt d’ofici. Destacar que totes les jugadores van aportar el seu granet de sorra en anotació. Moltes felicitats

 • I a partir d’aquí, la resta de la jornada és a casa. Un festival de partits amb participació Círcol, sobretot a La Plana.

 • A la mateixa hora, dissabte a la tarda, coincidien doble jornada Círcol a Casagemes i a La Plana.

 • A Casagemes, el Cadet 1 va caure amb El Masnou en un partit amb dues parts diferenciades. La primera de clar domini maresmenc. Tal domini que es va arribar a posar 30 punts a dalt de l’electrònic a la fi de la primera meitat (13-43). A la represa, la reacció del Círcol va ser espectacular. A falta de 6 minuts per la conclusió del matx, els locals es posen a 10 punts dels masnovins (41-51). I és que els visitants es van estancar en l’anotació, gràcies a la exceŀlent tasca defensiva que va permetre tancar millor el rebot, recuperar pilotes i sortir a la contra. Malauradament la reacció del Círcol es va quedar a mitges i quan s’estava amb disposició  de girar la truita, els locals es queden travats i no s’acaben de creure en la possibilitat de remuntada. El rival es creix i torna a ampliar el marge fins al resultat final. Ànims!

 • Tot seguit, el Sots25 1 va derrotar amb relativa comoditat al Sant Cebrià de Vallalta en un duel on va faltar brillantor. A seguir treballant!

 • Al mateix temps, a La Plana, Júnior 1 i Sots25 A ocupaven el vespre a aquest recinte.

 • Primer, els de Jordi Garcia i David Aldabert van caure amb el Montgat en un final a cara i creu que es decanta del costat maresmenc des de la línia de tirs lliures. Ànims!

 • Després, els nois d’Oriol Entrena, tot i les moltes baixes van derrotar al Cabrils per tancar el dissabte. Amb una arrencada brutal de 17-5 al primer quart, el Círcol encarrila des del salt inicial el duel, gràcies a una bona sèrie d’encert en el llançament. A partir d’aquest instant, el Círcol va saber administrar amb inteŀligència la renda, sobretot en els moments complicats, quan els visitants van reduir marcador a 4 punts a dos minuts pel final del matx, per assolir un altre triomf, el quart consecutiu. Moltes felicittas!

 • I diumenge, ens deparava una marató de partits Círcol a La Plana, a més d’una propina en forma de derbi a Sant Josep, a l’altra cantó de La Plana, que també obria el dia.

 • Al Centre Parroquial, derbi a la categoria Premini, entre els groc-i-liles i el conjunt de Clara Navarro i Roger Marcos. Triomf visitant en un molt bon partit jugant a pista gran i amb bones sensacions, malgrat la dificultat de jugar en aquestes circumstàncies. Moltes felicitats!

 • A la mateixa hora, el Cadet Femení encetava una jornada de 6 partits amb presència Círcol que ocuparia tot el dia a La Plana.

 • Les de Jaume Lleal i David Aldabert van vèncer al Grup Barna en un molt bon partit. Sobretot a la primera meitat i al segon període, on un parcial de 18-7 van marcar les diferències finals a l’electrònic. A la segona part, el Círcol va jugar amb molt d’ofici i cap per mantenir la distància i guanyar el matx amb tota justícia. Moltes felicitats!

 • Tot seguit, un duel clàssic a la categoria Júnior: Círcol – UBSA amb el Júnior B de protagonista. Després d’un començament dubitatiu els d’Oriol Entrena, Xesco Gotzens i Adrià Albiol, fan un parcial de 10-0 que els fa comandar les operacions fins a la botzina final. El domini del rebot i la bona tasca defensiva fan sumar un important triomf que es va afiançar al darrer quart amb un gran índex d’encert que allargà el marcador als 21 punts finals. Moltes felicitats!

 • Abans de dinar, duel a la Júnior Interterritorial entre el Círcol i L’Hospitalet. Els de La Plana, en un fluix partit global, van prendre les iniciatives al marcador sent molt incisius en defensa que compensava certa manca d’encert en l’apartat ofensiu, fet que va fer que els riberencs tinguessin opcions de triomf fins ben entrat al darrer període. I és que després de la mitja part, la tensió dels locals va baixar i els visitants van entrar al partit. Al finalitzar del darrer acte, una sèrie de bones accions de tir segellaven un partit on la defensa es va imposar a l’atac. Sobretot al primer temps. A seguir treballant!

 • Després de dinar, un interessant matx a la part alta de la classificació de la Lliga Sots21 obria la tarda. El Círcol d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez, líder a la classificació, rebia el Tiana, quarts, dirigits per Gerard Puerto, extècnic de la casa, i un dels dos únics equips que va derrotar als badalonins a la primera volta juntament amb el Sant Andreu de Natzaret. En un gran partit, els badalonins treuen una victòria de molt mèrit. Des de la defensa i amb bones situacions d’atac, sobretot des de la pintura, el Círcol es fa amo i senyor del partit des de meitats del primer període. El 28-15, resultat del primer quart és mostra del millor plantejament a pista del Círcol respecte al Tiana. Més concentrats i amb un alt encert (51 punts a la mitja part) els badalonins dominen a tots nivells de joc. A la segona meitat, el Círcol no treu el peu de l’accelerador i, bé que el nivell anotador decau, lògicament, no així ni les ganes ni l’ambició. Al final, +32 al marcador. A La Plana vam veure, un dels millors, sinó el millor partit de la temporada 2015/16 del Sots21 Preferent. Moltes felicitats!

 • Tot seguit, el Sènior A rebia el Cerdanyola amb moltes baixes. Després de dominar els primers 15 minuts on arriba a gaudir de diferències de fins a 10 punts de marge, els badalonins s’estanquen en l’anotació al mateix temps que els vallesans infringeixen un parcial de 0-10 que els fa comandar operacions a l’arribada de vestidors. Distància que es manté invariable ja fins al final dels 40 minuts i fins i tot es dobla als darrers instants. El Cerdanyola va ser superior bona part dels minuts de l’encontre. Molts ànims.

 • Per tancar el cap de setmana, el Sènior B rebia l’Ametlla, en un matx molt important pels badalonins per no desenganxar-se de la part alta de la classificació, l’objectiu dels de Ricard Santiago i Jordi Garcia. El Círcol, ràpidament, va posar les cartes sobre la taula. Va liderar en tot moment el partit, agafant rendes sòlides de 10 punts a la mitja part que va permetre resistir la defensa zonal vallesana que dificultava en certs moments l’atac badaloní. Al darrer quart, l’Ametlla capgira el matx amb sis triples consecutius i un parcial acumulat de 9-28. Els locals es bloquegen i el marge al marcador s’acaba ampliant fins als 9 punts finals en contra. Molts ànims!

 • I així tancàvem una nova jornada de bàsquet, gairebé íntegrament local amb molts partits a Badalona de molt nivell, molta emoció i de bon bàsquet que ens ha fet gaudir d’allò més.

 • Avisar-vos d’altra banda que queden molt poques places del nostre Campus de Setmana Santa. Afanyeu-vos si hi voleu anar i envieu-nos un mail a basquetcircolbdn@gmail.com reservant el vostre lloc.

 • I atenció a la següent imatge. En aquesta lona commemorativa del 75è aniversari situada a La Plana descobrim una nova manera d’interacció amb la secció de bàsquet del Círcol. Ja tenim operatiu un nou compte a Instagram. A @basquetcircol podreu compartir imatges de la jornada i imatges relacionades amb la secció.

  • 75Círcol
 • La setmana que ve, cap de setmana de Carnaval, els equips de Promoció descansen, donant pas a una jornada reduïda, nones amb participació dels equips Júnior i superior.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles