Círcol 57 – VIVE – El Masnou Bàsquetbol 68

El cadet 1 del Círcol va oferir la pitjor i millor cara de la temporada en un mateix partit. Un autèntic malson de primer meitat que contrasta amb una segona part de somni on el Círcol va ser un autèntic equip i va estar a punt de capgirar un resultat advers de gairebé trenta punts al descans.

Una primera part on no sortia res en atac va fer que l’actitud dels nostres jugadors no fos l’adient per competir el partit. Fruit d’això el resultat al descans va ser d’11-38.

La reacció de la segona meitat va ser espectacular i cal reflexionar sobre això. Si som capaços de tenir l’actitud i de treballar en defensa per què no ho podem fer des del principi i no esperar a la segona part?

L’equip descansarà aquest cap de setmana degut al Carnestoltes i la setmana vinent afrontarà un dels molts derbis d’aquesta lliga davant la Minguella, diumenge 14 de febrer a les 16h a Casagemes.