Un luxe poder oferir avui la pel·lícula Timbuktu al Cinemaprop.

“Política i humanament necessària”, “(film) construït des de una enorme emoció, navegant entre l’esperança i la desesperació” són algunes de les crítiques que va rebre la pel·lícula dirigida pel director Abderrahmane Sissako.

” Any 2012, la ciutat de Tombuctú (Mali) ha caigut a mans d’extremistes religiosos. En Kidane viu a les dunes amb la seva esposa Satima, la seva filla Toya i l’Issam, un nen pastor de 12 anys. PErò a la ciutat els habitants pateixen el règim del terror imposat pels gihadistes: prohibit escoltar música, riure, fumar i, fins i tot, jugar a futbol. Les dones s’han transformat en ombres que intenten viure amb dignitat. El caos que regna a Tombuctú no afecta en Kidane, fins que un dia s’haurà d’enfrontar a les lleis imposades pels ocupants estrangers.” Filmaffinity

0012aTimbuktu 05.02.16

Viu la cultura a través del cinema i del Círcol.

Perquè el que et proposa avui el Cinemaprop, no ho oblidaràs fàcilment!

Fins després!