• Primer cap de setmana de febrer amb només participació dels equips Júnior i superior, ja que els equips de promoció van descansar per la festivitat de Carnaval. Així doncs, la jornada quedava reduïda a 12 partits.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (6-7 de febrer)
 • Tot i que, com hem dit, els equips de promoció descansaven, a excepció de l’Infantil femení que va avançar el partit de la jornada del 20 de febrer amb el Joventut a aquest dissabte al matí. De fet, aquest derbi que, circumstancialment, es jugava a La Plana, encetava aquesta 12ena de partits de la jornada de Carnaval. En un partit sempre dominat per les verdinegres, el Círcol va fer un partit irregular amb més baixos que alts, en termes defensius davant d’un Joventut molt intens i que va fer de la recuperació de pilota a mitja pista, una de les claus per tal que a inicis del vuitè quart tanqués marcador. Un 0-22, el parcial al 5è període va trencar definitivament el partit.

 • El Júnior A va vèncer, a continuació a Santa Coloma. Partit igualat però amb domini lleuger del Círcol als primers compassos del duel on va estar una mica més per sobre del rival en intensitat i bàsquet. Al segon període, una sèrie d’accions defensives propicia que el Círcol assoleixi una renda de fins a 17 punts a finals del segon quart, gràcies a un parcial de 9-18. A la tornada de vestidors, els badalonins no treuen el peu de l’accelerador i continuen mantenint a ratlla els colomencs, malgrat els intents rivals a la desesperada de remuntar. Després que la zona rival reduís marges a només 8 punts d’avantatge visitant, a 2 minuts pel final, el Círcol para el temps i recupera el tempo de l’encontre per endur-se el duel merescudament. Un triomf molt important per seguir al pom de la classificació. Sisena victòria consecutiva en un matx molt complert. Enhorabona.

 • A la tarda, el Sots21 Preferent es consolida al liderat de la Lliga vencent al Matadepera al Municipal del Vallès Occidental en un partit irregular del Círcol amb una primera part que trenca l’encontre, però amb una segona on deixa el control del matx als matadeperencs que guanyen els dos darrers parcials.

 • El Sènior B vencia al Santa Perpètua de Mogoda a domicili, en un partit molt més complicat que el que els números reflecteixen

 • Al mateix temps, a Canet de Mar, el Sots25 1 va caure de 13 punts, on la manca d’encert en moments claus va resultar definitiu

 • Diumenge de derbis a La Plana i a Casagemes.

 • Obria foc, a La Plana, el Júnior Femení – Minguella amb triomf de les noies d’Artur Grau, Coral Mena i Ferran Viladomat en un matx molt treballat que no es resolt fins a una segona part on es va fer una gran feina, sobretot al tercer període amb un gran parcial.

 • Tot seguit, el Sènior femení perdia amb el La Salle Bonanova i tallava així una magnífica ratxa de 7 victòries consecutives. La superioritat fisica de les barcelonines es va fer pales ben aviat per resoldre un partit on el Círcol no va tenir cap opció de triomf, des del salt inicial

 • A Casagemes, seguíem amb la jornada de derbis. A pista del Minguella i a la mateixa hora del Sènior femení, el Júnior B queia en un duel amb molts altibaixos per part dels visitants i que es va trencar després de tres quarts igualats. Al darrer parcial, la intensitat dels locals va marcar el final de l’enfrontament

 • El Júnior 1 venç ajustadament al Qbasket de Sant Cugat del Vallès al Municipal de la població vallesana en un altre matx amb poc encert visitant

 • I al Josep Mora de Mataró, complicada visita del Sènior A, agreujada a més per les baixes que arrossegava, a casa d’un dels capdavanters de la Lliga al Grup 2 de la Regal Copa Catalunya. El Círcol va vendre cara la seva derrota davant de la UE Mataró en un duel on sempre va plantar cara. A meitats del darrer quart, el Círcol es posa a només tres punts dels mataronins. Però posteriorment, gràcies a l’encert en els llançaments finals, la UE Mataró s’endú un triomf molt sofert

  • Mataró - Sènior A
 • Derrota del Sènior A a la pista de la UE Mataró

 • Aquesta jornada reduïda es tancava amb un altre derbi a La Plana. En aquest cas a la pista de Maristes. El Sots25 A va perdre, tallant una ratxa de 4 partits consecutiu guanyant. Igual que la derrota de l’altre Sots25 de la casa, la manca d’encert va ser determinant per entendre el resultat final.

 • D’aquesta manera tanquem el cap de setmana de Carnaval amb aquesta dotzena de partits, ja encarant la propera jornada Círcol on tots els equips tornaran a la competició.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles