• CB Canet 57 – Círcol 44

  • El Círcol es desplaçava a la històrica pista del CB Canet per tal de sumar una victòria a domicili importantíssima ja que el Canet es trobava una victòria per sobre dels nostres. En un partit força igualat i de bon nivell en general, els locals van estar més encertats que el Círcol en moments clau del partit.

  • El primer quart es va veure un partit molt igualat, amb intercanvi de cistelles i un bon ritme de joc. 14-14 al finalitzar el període.

  • El segon quart hauria estat igualat si el Círcol hagués estat encertat des de la línia de tir lliure. El jugador local Aznar va fer una primer part molt bona anotant dotze punts sumant sempre amb penetracions sense que el Círcol fos capaç d’aturar-lo. A la segona meitat, Miguel Sánchez, el qual signaria també un partit molt complet, faria una bona defensa i l’aler canetenc només anotaria dos punts. El Círcol podria haver acabat la primera part per davant d’haver estat més encertat de cara cistella. 30-24 al descans.

  • Al tercer quart, màxima igualtat durant els primers sis minuts, 35-35 a l’electrònic a falta de quatre minuts per jugar. Aleshores, malauradament, es produeix el curtcircuit habitual dels nostres i s’encaixa un parcial d’11-0 per tancar el quart. I passem al 46-35.

  • El Círcol va defensar més fort i concentrat, això faria que el Canet només anotés nou punts en aquest període. Sis punts en vuit minuts, però van ser dos triples que van acabar de matar els nostres perquè veien que malgrat els esforços la diferència no es retallava. I és que davant el Círcol va perdonar ja que va tenir uns percentatges paupèrrims. La dada és que a la segona part el Círcol tan sols anotaria vint punts de la mà de tres jugadors: Ruben van Gaalen amb vuit punts, Jordi Ferro amb onze i el base Miguel Sánchez un tir lliure. Així, és molt difícil per no dir impossible guanyar partits.

  • El resultat final va ser de 57-44, just vencedor el CB Canet que ara està a dos victòries del Círcol i també va superar en l’average a l’equip badaloní, ja que a Badalona varen perdre per nou punts. Un correctiu just per tal de saber on som com a equip i que cal millorar per seguir créixer i intentar millorar la primera volta.

  • L’equip rebrà dissabte el Sant Fost en un partit que serà igualat i disputat de ben segur.

  • Ahir el sots25 ‘1’ va disputar un bon partit amistós davant el Llefià de segona catalana, amb un resultat de 67-48. Bones sensacions i bon treball davant un rival dues categories superiors i molta més experiència. Cal seguir!

  • Anotadors:

  • Miguel S. (2), Jordi F. (15), Héctor F. (6), Adrià F. (2), Enric A. (-), Guillem F. (1), Ruben van G. (10), Jaume B. (3), Jordi R. (3), Josep G. (2). 3 triples: Jordi R., Jordi F. i Jaume B. 5/17 en lliures –> 29%