Círcol 51 – UE Sant Fost 43

El Círcol rebia dissabte a Casagemes un equip complicat que ha estat capaç de guanyar a pistes complicades i que ocupa posicions al mig de la taula classificatòria.

El primer quart va ser un intercanvi de cistelles on els punts van estar força repartits entre els nostres jugadors, 12-13 pels vallesans.

El segon període el Círcol va sortir amb una marxa més i va etzibar un parcial d’11-3 en poc més de cinc minuts de joc amb una gran actuació del pivot neerlandès Ruben van Gaalen. A partir d’aquest moment el Círcol es quedaria en blanc i no anotaria cap punt en quatre minuts. El Sant Fost ho va aprofitar per retallar diferències i arribar al descans amb un resultat baix de 23 a 21.

El tercer quart, un calc al segon. Sortida endollada dels nostres, amb força encerts des de tir lliure i anotant amb relativa facilitat de la mà de Jordi Ferro i Jaume Benajiba, el Círcol faria un parcial de 10-3  que posava un marcador favorable de 33-24. A partir d’aquí nova desconnexió i en els quatre minuts i escaig que quedaven de quart tan sols anotaria un tir lliure. El Sant Fost tornava a entrar al partit retallant diferències des de la línia de 6’25. 34-32 al final del tercer període i empat 11-11 al global del període.

Tot apuntava a un nou partit igualat amb final a cara o creu. Però novament el Círcol va sortir concentrat des de la banqueta i va fer un parcial de 9-5 els primers quatre minuts guiats de la mà d’un fins aleshores desaparegut Enric Abenoza i un treballador i aquest partit més encertat Guillem Fonollà. El Círcol posava el marcador en un 43-37. El Círcol seguiria sumant i ampliava la diferència fins els nou punts a falta de tres minuts per acabar el partit. El poc encert des de la línia de tir lliure per part dels visitants no va fer perillar el partit en cap moment i el Círcol també fallaria des de la línia de 4’60 per ampliar més la distància i els punts a favor. Novament, victòria patida, treballada però amb molts errors i alts i baixos que no permeten el Círcol anotar amb normalitat durant força minuts del partit. Anotació baixa doncs: 51-43 i el Círcol es col·loca amb balanç positiu, 9-8 i visitarà la pista d’un altre clàssic del basquetbol català, l’Alella. Diumenge 12:30.

Anotadors:

Miguel S. (4), Jordi F. (7), Héctor F. (2), Pere T. (-), Adrià F. (4), Enric A. (5), Guillem F. (7), Ruben van G. (10), Jaume B. (7), Jordi R. (2), Josep G. (3). 1 triple: Jaume B. 14/30 en tirs lliures.