El darrer dia del Cafè de la Granota” ha omplert d’emoció i teatre la sala del Círcol.

La direcció de Xisco Segura i la interpretació de Maria Àngels Largo i Armand Villén han dibuixat un escenari perfecte on el text de Jesús Moncada ha pogut créixer en màxima esplendor.

De la mà de la memòria de l’Adelaida i en Fernando, el públic ha pogut reviure la història del poble de Mequinensa abans de desaparèixer sota les aigües del pantà. I tot a través de diferents contes de l’escriptor Jesús Moncada.

I per si no n’hi hagués prou amb la força del text, en acabar l’obra, la companyia i el públic han compartit un col·loqui potent i punyent.

00 granota3

Un col·loqui que ha comptat amb els actors i el director de l’obra, al costat de la Rosa Maria Moncada, germana de Jesús Moncada, i amb l’Héctor Moret. Moret ha tingut un paper cabdal en la construcció de l’obra: amic de Jesús Moncada, ha ajudat a la Companyia a entendre els costums de Mequinensa i a treballat perquè l’actor i l’actriu interpretessin amb el dialecte propi del poble.

Una jornada magnífica de teatre al Círcol.